News

Actriţa din ”Anatomia lui Grey” a dezvăluit cât a slăbit după naşterea fiului ei. Transformarea e uluitoare!

Actriţa din ”Anatomia lui Grey” a dezvăluit cât a slăbit după naşterea fiului ei. Transformarea e uluitoare!

Acum un an şi două luni, actriţa Katherine Heigl a devenit mamă, pe cale biologică, pentru prima dată. Ea şi soţul ei, Josh Kelly, mai aveau două fete adoptate, de nouă, respectiv cinci ani. Acum, actriţa din „Anatomia lui Grey” împărtăşeşte cu fanii internauţi experienţa de a-şi recăpăta silueta după o sarcină. Katherine, alături de cei trei copii ai Transformarea fizică a lui Katherine Heigl a fost una de succes, chiar dacă s-a întins pe un an şi două luni. Spre deosebire de alte staruri de la Hollywood, actriţa recunoaşte că nu a apelat la nicio dietă minune şi nici nu s-a înfometat, dorindu-şi să-şi recapete silueta într-un mod sănătos şi natural.

Vorbindu-le deschis fanilor ei, Katherine a povestit că i-a luat 14 luni să ajungă la silueta de dinainte de naştere şi că perioada a fost una extrem de grea din punct de vedere emoţional. ”Au trecut aproape 14 luni de când Joshua Jr. s-a născut şi tot cam atât mi-a să reintru în formă. Prima fotografie a fost făcută în prima lună după naşterea lui. A doua a fost la aproape un an distanţă, iar ultima a fost făcută weekendul acesta”, este descrierea care a însoţit un colaj foto care ilustra transformarea ei fizică de după naşterea micuţului ei.

Transformarea ei fizică din ultimul an

Katherine recunoaşte că a întâmpinat probleme în a fi OK în pielea ei imediat după naştere, dar că acum e pregătită pentru noile evenimente din viaţa sa. ”Mi-aş fi dorit să am câteva fotografii şi între primele două etape, pentru a vă arăta cât de greoi a fost procesul, dar eram ocupată să mă ascund în toate acele luni... să nu pozez în lenjerie intimă. În fine, acum se apropie o vacanţă, noul meu job începe în aprilie, iar dorinţa mea aprigă este să mă simt fit, puternică şi sexy pentru ca-n viitoare două luni să scap de toate kilogramele dobândite pe timpul sarcinii.”, mărturiseşte starul din ”Anatomia lui Grey”.

Katherine va juca în ”Suits”

Din aprilie, Katherine Heigl îi va lua locul lui Meghan Markle, logodnica Prinţului Harry, pe platourile de filmare ale serialului ”Suits”. Ea va apărea în sezonul 8.

Meghan a părăsit serialul ”Suits”, înainte de nunta cu Prinţul Harry.
Modifică Setările