News

Actriţa din ”Anatomia lui Grey” e bisexuală

Actriţa din ”Anatomia lui Grey” e bisexuală

Los Angeles, CA - March 14: Sara Ramirez Attending Human Rights Campaign Los Angeles Gala 2015 At JW Marriott Los Angeles at L.A. LIVE on March 14, 2015. Credit: Faye Sadou / UPA/MediaPunch Credit: MediaPunch/face to face - Germany, Austria, Switzerland, Eastern Europe, Australia, UK, Taiwan, Singapore, China, Malaysia, Thailand, Sweden, Estonia, Latvia and Lithuania rights only -

Este căsătorită de patru ani cu un bărbat, dar a recunoscut că este atrasă şi de femei. Este vorba despre actriţa Sara Ramirez, cea care timp de multe sezoane i-a dat naştere personajului ”Dr. Callie Torres”, în serialul medical ”Anatomia lui Grey”. A recunoscut că este bisexuală Pentru o cauză nobilă, Sara a recunoscut că este bisexuală şi că are de gând să militeze pentru drepturile tinerilor fără un acoperiş deasupra capului din comunitatea LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transexuali).

Aceasta a făcut o declaraţie oficială pe acest subiect şi a postat-o pe reţelele de socializare, în speranţa că se vor alătura mai mulţi cauzei ei. Şi aşa a fost! Deşi nu puţini s-au arătat surprinşi de faptul că este bisexuală, fiind căsătorită cu Ryan DeBolt de patru ani,  actriţa a primit sprijinul total din partea fanilor ei internauţi.

callie
Şi-n serial a jucat rolul unei lesbiene

Amintim că actriţa de 41 de ani a anunţat recent că are de gând să dispară de micile ecrane o vreme, renunţând după zece sezoane la serialul care a făcut-o faimoasă. Într-o declaraţie oficială, pe marginea acestui subiect, Sara declara: ”Sunt recunoscătoare pentru că am petrecut zece ani cu familia ”Anatomia lui Grey”, dar, momentan, vreau să-mi iau puţin timp liber”.

foto: arhivă OK!

Modifică Setările