News

Actriţa din ”Anatomia lui Grey” este însărcinată cu al patrulea copil!

Actriţa din ”Anatomia lui Grey” este însărcinată cu al patrulea copil!

În serial joacă rolul Dr. Robbins, un medic pediatru care iubeşte enorm copiii. Cam asta se întâmplă şi-n viaţa ei reală, iar dovada este faptul că Jessica Capshaw este înconjurată de copii. Ai ei. Trei la număr, până acum, urmând ca anul viitor să vină pe lume şi numărul patru. Jessica are 39 de ani Actriţa din ”Anatomia lui Grey” a dat emoţionanta veste pe contul său de Instagram, după ce a postat o imagine cu familia sa. ”Sărbătorile de iarnă se apropie. Iar anul acesta, familia mea are un motiv în plus să zâmbească... bebeluşul numărul patru este pe drum. Sunt o femeie norocoasă!”, a scris frumoasa actriţă pe contul ei de Instagram.

În fotografie, Jessica apare alături de soţul ei, Christopher Gavigan, co-fondatorul companiei de cosmetice a Jessicăi Alba, şi cei trei copii ai lor: Luke (7 ani), Eve (4 ani) şi Poppy (3 ani).

poza_insarcinata

Jessica Capshaw joacă rolul Dr. Arizona Robbins în ”Anatomia lui Grey” din 2009. Acum patru ani, actriţa şi-a deschis sufletul în faţa fanilor şi a mărturisit ce-nseamnă viaţa de mămică pentru ea: ”Îmi place ceea ce fac şi cred că se vede. Copiii mei au crescut şi cred că mă văd ca pe o mamă căreia îi place ce face.”. Întrebată fiind care sunt cele trei cuvinte care o definesc ca mămică, Jessica a spus: ”Distractivă, răbdătoare şi pertinentă.”

Jessica şi Christopher s-au căsătorit în  luna mai a anului 2004. Ceremonia a avut loc la reşedinţa cuplului din East Hampton şi au fost invitaţi doar prieteni apropiaţi.

Sursa foto: Instagram

Modifică Setările