News

Actriţa din ”Avatar”, surprinsă nemachiată! Cum arată fără niciun artificiu?

Actriţa din ”Avatar”, surprinsă nemachiată! Cum arată fără niciun artificiu?

at The World Premiere of Marvel Studios’ “Guardians of the Galaxy Vol. 2.” at Dolby Theatre in Hollywood, CA April 19th, 2017

De regulă o vedem înfloritoare şi radiantă pe covorul roşu, la diferite evenimente de la Hollywood. Însă, acum că a devenit mamă a treia oară, Zoe Saldana găseşte cu greu răgaz pentru anumite lucruri. De regulă, poartă un make-up discret Pe seama lipsei de timp punem şi noi ultima apariţie în public. Odinioară extrem de preocupată de aspectul ei şi de apariţiile în public, Zoe pare să găsească tot mai greu timp pentru a se machia sau pentru a alege ţinute elaborate, stylish, aşa cum făcea altădată. Nu mai apelează la make-up atât de des N-o blamăm, ba din contră... o apreciem că este atât de naturală şi că transmite de la Hollywood acel aer, atât de necesar, al normalităţii. Dacă unele vedete îşi văd copiii doar câteva minute pe zi, în rest lăsându-i în seama bonei, Zoe este o mamă activă, care este ajutată doar de soţul ei în îngrijirea celor trei băieţi.

Aşadar, ne bucurăm s-o vedem atât de naturală, atât de firească şi de înfloritoare, totodată! Cât despre stilul ei vestimentar, Zoe ne surprinde constant cu silueta şi cu bunul ei gust, alegând mereu ţinute boeme, romantice, care o pun în evidenţă.

foto: captură Twitter

Modifică Setările