News

Actriţa din ''Jurnalul lui Bridget Jones'', abonată la operaţii estetice. Cât de schimbată e Renée Zellweger

Actriţa din ''Jurnalul lui Bridget Jones'', abonată la operaţii estetice. Cât de schimbată e Renée Zellweger camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Avea un farmec aparte, iar zâmbetul ei te lasă fără cuvinte, asta era Renée Zellweger în celebra serie ''Jurnalul lui Bridget Jones''. La 50 de ani, faimoasa blonda are faţa desenată într-un mod straniu de operaţiile estetice, iar trăsăturile care au făcut-o cunoscută sunt istorie. Actriţa nu mai seamănă deloc cu personajul care a împrietenit-o cu celebritatea.

Renée a avut momente când a stat departe de lumina refectoarelor, dar nu şi de intervenţiile chirurgicale. Actriţa are obrajii bătuciţi cu botox şi pare că face un efort chiar şi atunci când zâmbeşte, iar pe faţa ei nu se mai zăreşte nici măcar un rid de expresie. Un estetician de la o clinică din Londra a analizat pentru Daily Mail toate semnele care dau de înţeles că faţa lui Renée e lucrată într-un mod haotic. El crede că actriţa a suferit chiar şi un lifting în zona ochilor, iar asta pentru că distanţa dintre sprâncene şi ochi este mult mai mică decât înainte.

Cu toate astea, diva refuză să recunoască că s-a lăsat pe mâna vreunui specialist şi se simte dezamăgită când oamenii discută despre asta.

 

Zellweger a avut o viaţă plină şi la capitolul sentimental. Actriţa s-a iubit cu Jim Carrey (1999-2000 şi a ajuns în faţa altarului cu cântăreţul Kenny Chesney. În rest, a avut o relaţie de doi ani cu Bradley Cooper. Cea mai lungă legătură a fost cea cu muzicianul Doyle Bramhall II (2012-2019).
 

 

 

 

 

Modifică Setările