News

Actriţa din ”Lucifer” a devenit mamă la 48 de ani

Actriţa din ”Lucifer” a devenit mamă la 48 de ani

HOLLYWOOD, CA - APRIL 21: Actress Rachel Harris attends the Keep It Clean Comedy Benefit For Waterkeeper Alliance at Avalon on April 21, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Vivien Killilea/Getty Images for Waterkeeper Alliance )

Ajunsă la 48 de ani, actriţa din serialul ”Lucifer”, Rachel Harris, a devenit mamă pentru prima oară. Ea şi soţul ei, violonistul Christian Hebel, sunt fericiţii părinţi ai unui băieţel. Rachel Harris a devenit mamă pentru prima oară Actriţa a confirmat, marţi, că a devenit mama unui băieţel, venit pe lume pe 19 iulie, pe care l-a numit Henry Harris Hebel. ”Mami, tati şi bebeluşul Henry se distrează pe cinste cunoscându-se”, a declarat aceasta pentru revista ”People„.

Rachel a împărtăşit fericita veste şi cu fanii internauţi. ”Aşadar, eu şi @christianhebel avem un băieţel şi cred că este cel mai bun lucru pe care l-am făcut noi”, le-a scris aceasta pe reţeaua de socializare. Şi tăticul Christian a avut câteva cuvinte emoţionante de spus: ”Nu exită cuvinte potrivite pentru a descrie ce simt acum. Vă fac cunoştinţă cu Henry”, a scris acesta pe Twitter.

Totuşi, marea întrebare a fanilor rămâne dacă actriţa a apelat sau nu la o mamă surogat, dat fiind faptul că-n luna mai, când a apărut pe covorul roşu, aceasta nu părea însărcinată.

rachel-mai
Apariţia din luna mai. Actriţa nu părea însărcinată

Rachel şi Christian s-au căsătorit printr-o ceremonie privată la New York City Hall, în mai, anul trecut. Rachel a purtat o rochie gri, simplă, iar prietenii Neil Patrick Harris, David Burtka şi Kelly Ripa au fost martorii. Îndrăgostiţii s-au căsătorit după doar opt luni de logodnă.

rachel-sot
Rachel şi Christian s-au căsătorit anul trecut, în luna mai

Rachel (a jucat în ”Lucifer” şi ”Suits”) a mai fost căsătorită cu actorul Adam Paul, din 2003 până în 2008.

lucifer
Alături de Tom Ellis, starul din ”Lucifer”

foto: getty Images

Modifică Setările