News

Actriţa din ”Scandal” e însărcinată! Va avea un băieţel!

Actriţa din ”Scandal” e însărcinată! Va avea un băieţel!

Familia ”gladiatorilor” din serialul „Scandal” se măreşte cu încă un membru! Un băieţel îşi va face loc, în curând, în sânul familiei actriţei Katie Lowes, cea care îi dă viaţă personajului „Quinn Perkins” în îndrăgitul serial. Katie Lowes e însărcinată După ce Kerry Washington a fost însărcinată de două ori pe platourile de filmare ale serialului „Scandal”, e rândul altei actriţe să-şi ascundă sarcina pe micile ecrane. E vorba de Katie Lowes, aka Quinn Perkins, care va deveni, astfel, pentru prima dată mamă.

Ea şi bărbatul cu care e căsătorită de cinci ani, adică actorul Adam Shapiro, au confirmat vestea pentru Jimmy Kimmel Live. ”Este un băieţel”, i-a mărturisit, emoţionată, Katie Lowes prezentatorului, înainte de a-i preciza că nu are niciun nume pregătit pentru micuţul ei. „Nicio idee de nume”, a mai spus aceasta.

Katie şi Adam Shapiro, soţul ei

Katie a vorbit şi despre faptul că a fost nevoită să-i mărturisească producătoarei serialului, celebra Shonda Rhimes, că e însărcinată imediat cum i-a confirmat medicul, căci a fost nevoie să-şi ascundă sarcina în aceste ultime episoade ale serialului.

Ne puteţi urmări pe Facebook, dar şi pe Instagram!

Modifică Setările