News

Actriţa din serialul Esmeralda, sfâşiată de durere. Ce a păţit Leticia Calderon

Actriţa din serialul Esmeralda, sfâşiată de durere. Ce a păţit Leticia Calderon

Leticia Calderon şi-a pierdut tatăl din cauza coronavirusului şi a complicaţiilor apărute. Actriţa a făcut anunţul despărţii pe o reţea de socializare. Tatăl vedetei şi-a găsit sfârşitul în spital.

„Cu inima distrusă de durere vă anunţ că maestrul meu, prietenul meu, nu mai ajunge acasă. A decis să se revadă cu părinţii lui lăsând un gol imens în sufletul nostru. O să îţi ducem dorul, tăticule', a scris pe Twitter Leticia Calderon. 

Actriţa din serialul Esmeralda anunţa pe 14 ianuarie că atât ea cât şi alţi membri ai familiei sale, inclusiv tatăl ei, au fost infectaţi cu Covid-19.

“Nu am început anul acesta cum aş fi vrut. În ciuda tuturor îngrijirilor, mai mulţi membri ai familiei mele, inclusiv eu, au fost afectaţi de această boală, aşa că vă rog să ne includeţi în rugăciunile voastre. Mulţumesc", spunea actriţa.

Ulterior, boala s-a complicat şi actriţa a fost diagnosticată cu pneumonie.

Două zile mai târziu a fost internată într-un spital şi externată în cele din urmă pe 21 ianuarie.

"Doamne, ce bucurie să fiu acasă cu copiii şi mama mea. Mulţumesc vieţii, familiei, prietenilor, reporterilor, fanilor pentru mesajele lor, rugăciunile, respectul şi afecţiunea. Doar o singură persoană lipseşte, tatăl meu, pentru ca fericirea mea să fie completă”, mărturisea de curând vedeta. Din păcate, Lety nu a mai apucat să îşi vadă visul împlinit.

Recent, actriţa din serialul Esmeralda a dezvăluit că încă se mai luptă cu urmările bolii şi încă mai foloseşte oxigen, deşi într-o măsură mai mică.

„Fac exerciţii pentru a-mi întări plămânii, deşi îmi e greu, mănânc bine, iau vitamine şi doar un medicament pentru tuse”.

Leticia Calderon a fost puternic afectată şi de pandemie. Anul trecut, actriţa a fost nevoită să îşi vândă apartamentul din Acapulco pentru a supravieţui din punct de vedere financiar, asta după ce toate proiectele în care era implicată au fost anulate. ‘’Îl vând mai mult din necesitate decât din plăcere', mărturisea ea atunci.

 

 

Modifică Setările