News

Actriţa din ”The Crown”, Claire Foy, divorţează după ce soţul său a fost operat pe creier

Actriţa din ”The Crown”, Claire Foy, divorţează după ce soţul său a fost operat pe creier

NEW YORK, NY - JANUARY 04: Actors Claire Foy (L) and Stephen Campbell Moore attend the after party for Relativity Media's premiere of "Season of the Witch" at Landmark on the Park on January 4, 2011 in New York City. (Photo by Larry Busacca/Getty Images for Relativity Media)

Pe ea o ştie toată lumea din îndrăgitul serial ”The Crown” în care joacă rolul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, iar la sfârşitul lunii ianuarie dezvăluia drama prin care a trecut. Deşi are un succes răsunător în carieră, Claire Foy a trecut prin momente grele după ce soţul său a fost la un pas de moarte.

Acum, actriţa în vârstă de 33 de ani, face dezvăluiri inedite. A decis să se despartă de soţ, asta după ce partenerul ei de viaţă cu care era căsătorită din 2014, actorul Stephen Campbell Moore, a fost operat pe creier.

Claire a anunţat despărţirea luni, asta după ce bărbatul a fost supus unei operaţii dificile de extirpare a unei tumori pe creier. Actriţa a confirmat că mariajul său s-a încheiat, dezvăluind că cei doi se despărţiseră cu mult timp înainte ca ştiria să fie făcută publică. "Ne-am despărţit de ceva timp", a spus ea. "Cu toate acestea, continuăm să fim prieteni buni pentru că avem respect unul faţă de celălalt."

O sursă a afirmat că cei doi actori ţin foarte mult ca despărţirea să fie una amicală, de dragul fiicei lor, Ivy Rose, în vârstă de 2 ani. "După şapte ani de relaţie, acest lucru a fost un adevărat şoc pentru mulţi dintre prietenii lor, dar ei sunt oameni minunaţi şi sunt hotărâţi să păstreze o relaţie civilizată". Vestea despărţiri a venii la puţin timp după ce s-a aflat şi de operaţia pe care actorul Campbell Moore a suferit-o - extirparea unei tumori pe creier, cea de-a doua operaţie din ultimii 5 ani - asta întâmplându-se în iulie 2017.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările