News

Actriţa Ellen Page din "Juno" s-a căsătorit în secret

Actriţa Ellen Page din "Juno" s-a căsătorit în secret

Actriţa  din "Juno",  Ellen Page, s-a căsătorit. În vârstă de 30 de ani, vedeta a făcut acest pas în mare secret, alături de partenera sa de viaţă, dansatoarea Emma Portner, iar vestea a fost împărtăşită  cu prietenii virtuali prin intermediul unei postări pe Instagram.

Vedeta a distribuit o fotografie cu mâna sa şi mâna soţiei sale cu verighetele pe degete, pentru a confirma faptul că oficial cele două sunt căsătorite. "Nu-mi vine să cred că o să-i spun aceastei femei extraordinare soţia mea", a fost mesajul care a însoţit fotografia. De asemenea, cele două s-au lăsat fotografiate într-o ipostază mai tandră, în natură, îmbrăcate sport, în timp ce se îmbrăţişau şi se sărutau.

Cele două sunt de-a dreptul simpatice. De fiecare dată când sunt intervievate, Ellen şi Samantha au numai cuvine de laudă una la adresa celeilalte. Acum au decis să se căsătorească în secret, la doar şase luni de relaţie. Ellen şi Emma au recunoscut că formează un cuplu în iulie 2017, după ce au fost surprinse săturându-se.

Foto: Instagram

Modifică Setările