News

Actriţa Elvira Datcu este infectată cu coronavirus: "Deşi mă aşteptam, şocul a fost destul de mare"

Actriţa Elvira Datcu este infectată cu coronavirus: "Deşi mă aşteptam, şocul a fost destul de mare" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Şi actriţa este infectată cu noul virus! Elvira Deatcu a mărturisit ce simptome are, cum se simte şi ce va face în următoarea perioadă. 

Elvira Deatcu, în vârstă de 48 de ani, a dezvăluit că a contractat virusul SARS-CoV-2, alături de toţi membrii familiei ei, soţul şi cei doi copii. Au rămas fără gust şi miros, iar apoi au decis să facă testul. 

„Ca să rămânem în «cordialitate cu adevărul», aşa cum frumos a spus-o un minunat preot, aş vrea să aflaţi de la mine, şi nu pe alte căi, că vineri, rămânând brusc fără gust şi miros, am făcut testul PCR şi ieri seară am aflat că testul COVID a ieşit pozitiv pentru toţi patru membri ai familiei mele. Deşi mă aşteptam, şocul a fost destul de mare! Din fericire, avem o stare bună toţi, am făcut evaluarea care se cere într-o astfel de situaţie şi totul este în regulă. Suntem în izolare, fireşte, şi... optimişti că vom trece cu bine peste încercarea asta. 

Aveţi grijă de voi, de copii, părinţi şi de bunici. Vremurile sunt tulburi, ciudate, tensionate şi fiecare dintre noi învaţă în perioada aceasta o lecţie nouă despre bunătate, generozitate, fragilitate… Vă doresc sănătate”, a spus Elvira Deatcu pentru Pro TV. 

Foto: Facebook, Pro TV

Modifică Setările