News

Actriţa Heather Locklear a fost arestată după ce şi-a bătut iubitul şi a atacat trei poliţişti

Actriţa Heather Locklear a fost arestată după ce şi-a bătut iubitul şi a atacat trei poliţişti

SANTA BARBARA, CA - SEPTEMBER 28: In this handout image provided by the Santa Barbara County Sheriff's Dept., actress Heather Locklear poses for a mugshot September 28, 2008 in Santa Barbara, California. Locklear was arrested on suspicion of driving under the influence of a controlled substance in the Santa Barbara area, authorities said Sunday. (Photo by Santa Barbara County Sheriff's Dept. via Getty Images)

Actriţa americană Heather Locklear, cunoscută pentru rolul său din serialul "Melrose Place" a intrat din nou pe mâna poliţiei. În vârstă de 56 de ani, se pare că vedeta are grave probleme cu gestionarea furiei şi cu consumul de alcool, aşa că duminică noaptea a fost luată în custodia poliţiei din casa da din Thousand Oaks, California. Fotografia dată publicităţii de către Poliţia din Thousand Oaks. A fost acuzată de violenţă domestică după ce s-a bătut cu iubitul său şi l-a muşcat de nas pebărbat într-un atac de furie, pe fondul consumului de alcoo, după care a atacat trei poliţitşti care veniseră să clarifice situaţia. "Ea a fost extrem de ostilă şi necooperantă şi la un moment dat a devenit combativă cu organzele legii", a declarat un ofiţer care a fost şi el la faţa locului.

Conform unei surse din cadrul departamentului de poliţie Ventura, citată de DailyMail.com, Locklear "a cedat psihic" după ce ea şi Chris Heisser, iubitul din liceu cu care s-a împăcat recent, s-au luat la bătaie în casa ei din Thousand Oaks, California, duminică seara. Actriţa în vârstă de 56 de ani "l-a muşcat de vârful nasului pe Heisser", după care i-a spus unei femei care lucrează pentru ea să cheme poliţia. Dar planul a eşuat în momentul în care poliţiştii au aterizat la uşă şi au încercat să o încătuşeze pe starletă. Se pare că în acel moment Heather şi-a ieşit din fire şi "i-a atacat pe trei dintre cei patru poliţişti", totul desfâşurându-se în faţa fiicei sale de 20 de ani, Ava. "A lovit-o pe o femeie poliţist şi a jignit-o, l-a lovit pe unul dintre poliţişti în zona inghinală şi l-a plesnit pe cel de-al treilea bărbat, numindu-i pe toţi - nemernici-"a spus sursa.

Pentru că a susţinut că a fost bătută de iubit, Heather Locklear  a fost dusă la spital pentru o evaluare, apoi a ajuns într-o celulă din închisoarea din Ventura în jurul orei 1 noaptea, sub acuzaţia de violenţă domestică şi ultraj. La mai puţin de o oră a fost arestat şi iubitul controversat după ce a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

2008.

După o noapte plină de peripeţii, atât actriţa, cât şi iubitul său au fost eliberaţi în cursul zilei de luni cu obligaţia plăţii unei cauţiuni - 20.000 de dolari a fost preţul libertăţii lui Heather. De altfel, actriţa nu este stăină de astfel de încălcări ale legii, anul trecut a fost iar la poliţie după ce a intrat cu Porche-ul său într-un  şanţ şi de mai multe ori a fost arestată după ce a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările