Gossip

Actriţa Lupita Nyong’o l-a părăsit pe iubitul ei pentru Jared Leto!

de admin

Actriţa Lupita Nyong’o l-a părăsit pe iubitul ei pentru Jared Leto!

Cel puţin, aşa rezultă din toate publicaţiile internaţionale, după ce mai multe surse au confirmat că frumoasa câştigătoare a unui Oscar, anul trecut, s-a despărţit recent de iubitul ei de aproape un an, rapperul K’naan. Şi asta s-a descoperit în toiul zvonurilor că Lupita ar fi fost văzută flirtând din plin cu Jared Leto, şi el câştigător de Oscar, de care Lupita s-a apropiat foarte mult de anul trecut.

K'naan şi Lupita:

Ce-i drept, nu e prima oară când Lupita este cuplată de presă de Jared, mai ales că cei doi s-au afişat îmbrăţişaţi şi s-au pozat fără probleme, ca doi buni prieteni. Dar odată cu zvonurile că cei doi chiar ar forma un cuplu, actriţa s-a cuplat cu K’naan,potolind gurile rele, în martie 2014. Chiar ei au glumit pe seama „poveştii lor de dragoste”, spunând că “Miley Cyrus i-a despărţit”.

Aici, anul trecut:

Însă ca şi făcut, odată cu despărţirea de rapperul K’naan, starul din “12 Years a Slave” s-a trezit iarăşi în compania lui Leto (câştigător de Oscar pentru “Dallas Buyers Club”), la decernarea SAG Awards, weekendul trecut, unde amândoi au fost co-prezentatori. Surse afirmă că la petrecerea de după gală, actriţa de 31 de ani şi solistul trupei 30 Seconds to Mars au flirtat şi au dansat împreună toată noaptea, iar la gala SAG, s-au ţinut tandru de mână şi s-au îmbrăţişat. “S-au distrat de minune, au stat mai toată noaptea împreună, fie afară discutând, fie înăuntru dansând”, declară un martor la petrecerea galei, conform E!Online.

Aici, la gala SAG 2015:

Nimeni nu poate nega chimia dintre ei şi prietenia frumoasă care s-a legat de un an încoace între Lupita ţi Jared (43). “Amândoi sunt foarte apropiaţi şi prieteni foarte buni. Poate că a părut un flirt serios, dar au petrecut atât de mult timp împreună, anul trecut, că şi acum se simt ca atunci. Nu sunt un cuplu”, spune o sursă citată de HollywoodLife.com.

FOTO GETTY

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Vedete surprinse când mănâncă: amuzante sau penibile?

News

FOTO Vedete surprinse când mănâncă: amuzante sau penibile?

N-au cum să stea locului o clipă, nici când ar trebui să şadă blând şi să mestece în tihnă. Că vor, că nu vor, multe vedete ajung să facă feţe-feţe de dragul fanilor, al paparazzilor sau pur şi simplu că le place să se dea în spectacol şi să fie amuzante.

News

FOTO Jared Leto s-a tuns: cum arată starul acum?

Momentul mult aşteptat de cârcotaşi sau, pentru fani, momentul de care le era cel mai frică s-a petrecut: solistul trupei 30 Seconds to Mars, aka cel mai sexy pletos în viaţă şi-a tuns pletele duioase şi şi-a ras barba hipsterească. Un look statement cu care a cam dat gata multe fane.

S-au despărţit după 6 ani de relaţie! Despre ce cuplu faimos e vorba?

Gossip

S-au despărţit după 6 ani de relaţie! Despre ce cuplu faimos e vorba?

El este un câştigător de numeroase premii pentru prestaţia din faimosul “Slumdog Millionaire” pentru care a fost nominalizatşi la trofeul BAFTA în 2008, iar ea e tot o actriţă celebră care a jucat alături de acesta în acelaşi film.

Ce cuplu celebru şi iubit nu va mai ajunge la altar?

Gossip

Ce cuplu celebru şi iubit nu va mai ajunge la altar?

Potrivit unor surse multiple, apariţia actorului de 51 de ani pe scena prestigioasei gale Hollywood Film Awards, pe 14 noiembrie, în stare de ebrietate, ţinând un discurs bizar şi incoerent în faţa oamenilor de pretutindeni, a făcut-o de ruşine pe frumoasa lui logodnică. Aceastra se gândeşte serios şi să renunţe la viitoarea lor nuntă.

Spectacole

Câştigătorul de Oscar, Jared Leto, va concerta mâine cu trupa sa, la Romexpo

Fermecatorul star de 42 de ani, care a câştigat Oscarul pentru rolul secundar în "Dallas Buyers Club", va cânta mâine la Romexpo, în Bucureşti, cu faimoasa lui trupă rock, "Thirty Seconds to Mars".

FOTO Fosta iubită a lui Clooney, Stacy Keibler, deja însărcinată cu noul soţ!

News

FOTO Fosta iubită a lui Clooney, Stacy Keibler, deja însărcinată cu noul soţ!

Frumoasa de 34 de ani n-a stat prea mult pe gânduri, după despărţirea de marele actor. După surpriza nunţii secrete cu Jared Pobre după nici 6 luni de relaţie, Stacy a anunţat că aşteaptă deja primul lor copil! “Suntem binecuvântaţi! Ne pregătim să fim o familie!”, a declarat ieri pentru publicaţia “People”.

News

VIDEO OSCAR: Discursul lui Jared Leto: dedicat Ucrainei, mamei şi suferinzilor de HIV

Ce poate fi mai tare decât părul seducător al artistului? Păi, discursul său! Câştigătorul Oscarului pentru cel mai bun actor în rol secundar, în filmul Dallas Buyers Club, a reuşit

Gossip

FOTO Katy Perry şi John Mayer, din nou despărţiţi!

“I kissed a girl and I liked it!” – melodia cântăreţei se potriveşte de minune în contextul actual al relaţiei ei cu rockerul, cu care formează un cuplu complicat de mai bine de un an şi jumătate. De fapt, mai bine zis, fostei

Pictorial Jared Leto: Hot or Not?

News

Pictorial Jared Leto: Hot or Not?

Faimosul solist al trupei 30 Seconds to Mars a plecat acasă, de la gala Golden Globe 2014, cu trofeul pentru Cel mai bun actor în rol secundar, pentru interpretarea unui travestit în filmul Dallas Buyers Club. Şi iată că