Gossip

Actriţa Lupita Nyong’o l-a părăsit pe iubitul ei pentru Jared Leto!

de admin

Actriţa Lupita Nyong’o l-a părăsit pe iubitul ei pentru Jared Leto!

Cel puţin, aşa rezultă din toate publicaţiile internaţionale, după ce mai multe surse au confirmat că frumoasa câştigătoare a unui Oscar, anul trecut, s-a despărţit recent de iubitul ei de aproape un an, rapperul K’naan. Şi asta s-a descoperit în toiul zvonurilor că Lupita ar fi fost văzută flirtând din plin cu Jared Leto, şi el câştigător de Oscar, de care Lupita s-a apropiat foarte mult de anul trecut.

K'naan şi Lupita:

Ce-i drept, nu e prima oară când Lupita este cuplată de presă de Jared, mai ales că cei doi s-au afişat îmbrăţişaţi şi s-au pozat fără probleme, ca doi buni prieteni. Dar odată cu zvonurile că cei doi chiar ar forma un cuplu, actriţa s-a cuplat cu K’naan,potolind gurile rele, în martie 2014. Chiar ei au glumit pe seama „poveştii lor de dragoste”, spunând că “Miley Cyrus i-a despărţit”.

Aici, anul trecut:

Însă ca şi făcut, odată cu despărţirea de rapperul K’naan, starul din “12 Years a Slave” s-a trezit iarăşi în compania lui Leto (câştigător de Oscar pentru “Dallas Buyers Club”), la decernarea SAG Awards, weekendul trecut, unde amândoi au fost co-prezentatori. Surse afirmă că la petrecerea de după gală, actriţa de 31 de ani şi solistul trupei 30 Seconds to Mars au flirtat şi au dansat împreună toată noaptea, iar la gala SAG, s-au ţinut tandru de mână şi s-au îmbrăţişat. “S-au distrat de minune, au stat mai toată noaptea împreună, fie afară discutând, fie înăuntru dansând”, declară un martor la petrecerea galei, conform E!Online.

Aici, la gala SAG 2015:

Nimeni nu poate nega chimia dintre ei şi prietenia frumoasă care s-a legat de un an încoace între Lupita ţi Jared (43). “Amândoi sunt foarte apropiaţi şi prieteni foarte buni. Poate că a părut un flirt serios, dar au petrecut atât de mult timp împreună, anul trecut, că şi acum se simt ca atunci. Nu sunt un cuplu”, spune o sursă citată de HollywoodLife.com.

FOTO GETTY

Modifică Setările