Vedete

Actriţa Rachel Matthews, diagnosticată cu coronavirus. Ce simptome a avut

Actriţa Rachel Matthews, diagnosticată cu coronavirus. Ce simptome a avut camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Coronavirusul nu iartă celebrităţile, actorii! Rachel Matthews, cea care şi-a împrumutat vocea pentru personajul Honeymaren, din „Frozen 2“, a testată pozitiv cu coronavirus.

Pe zi ce trece tot mai multe persoane sunt infectate cu noul virus. Printre acestea se numără şi vedete, unele care se aflau chiar şi pe platourile de filmare. Actriţa Rachel Matthews este infectată cu coronavirus.

În mediul online, pe Instagram, acolo unde este foarte activă, ea a făcut dezvăluirile:  „Hei, guys, am fost testată pozitiv cu Covid-19 şi am fost în carantină săptămâna trecută“. Actriţa de 26 de ani a mai declarat că va sta în carantină, va respecta toate indicaţiile medicilor. De asemenea, ea a avut şi sfaturi pentru cei care o urmăresc, i-a îndemnat să fie „deştepţi şi responsabili“ în acţiunile lor.   

Rachel Matthews a explicat ce simptome a avut 

În prima zi, actriţa avea o durere în gât, era foarte obosită şi simţea mari dureri de cap. Ziua a doua a fost urmată de o febră uşoară, durerile oribile ale corpului, frisoane, dureri ascuţite în plămâni şi o tuse uscată.

Despre a treia zi ea a spus că nu a mai avut febră, dar avea o tuse profundă şi uscată, „rezultând într-o „respiraţie deficitară, oboseală majoră şi lipsa apetitului“. Rachel Matthews a mai spus că problema la plămâni a rămas şi avea dificultăţi de respiraţie şi în ziua a patra zi şi că, în plus, „şi-a pierdut simţul mirosului şi gustului“ şi a continuat să nu aibă poftă de mâncare. Apoi, simptomele acestea au continuat şi în ziua a cincea, până în a şaptea. 

 „Mă simt mai bine, încă mai am dificultăţi de respiraţie, poftă de mâncare scăzută, mă simt obosită şi nu am gust şi miros, dar, în general, e ok“, a concluzionat ea.

Modifică Setările