News

Actriţe care au avut aventuri cu regizori. Ce s-a ales de idila lor?

Actriţe care au avut aventuri cu regizori. Ce s-a ales de idila lor?

S-au culcat cu şefu’! S-au întâlnit la locul de muncă şi… n-au putut să-şi ignore sentimentele pe care au început să le simtă pentru colegul lor, ceea ce a dus la naşterea unei idile pline de pasiune. Dar a rezistat povestea lor de dragoste sau s-a ales praful de ea?

Kate Winslet & Sam Mendes

În 2001, regizorul a abordat-o pe actriţă în privinţa unui rol pe care i l-a oferit pentru una dintre piesele lui. Şi, în doi timpi şi trei mişcări, relaţia lor profesională s-a transformat într-o idilă în toată regula. Mai mult, Kate şi Sam şi-au oficializat relaţia în mai 2003, iar în decembrie, acelaşi an, a venit pe lume primul lor copil. În 2009, au lucrat împreună la Revolutionary Road, care i-a adus actriţei Globul de Aur şi care are ca subiect un mariaj în plină cădere liberă. Mendes s-a plâns, la un moment dat, că Winslet aducea acasă problemele profesionale tot timpul, în timp ce el a preferat întotdeauna să separe viaţa personală de cea profesională. Cei doi s-au despărţit în 2010, iar, un an mai târziu, erau deja divorţaţi.

Comentarii

Articole asemănătoare

Mia Farrow şi-a abuzat copiii?

News

Mia Farrow şi-a abuzat copiii?

Gossip

Liberty Ross: „Soţul meu o iubeşte pe Kristen Stewart!“

Este declaraţia pe care a făcut-o nevasta regizorului de film Rupert Sanders către prietenii ei. Şi evident, e motivul pentru care Liberty a intentat divorţul chiar de curând, după 10 ani de căsnicie.

News

Rupert Sanders divorţează din cauza lui Kristen Stewart

Se pare că infidelitatea faimoasă a regizorului nu a fost iertată de soţia lui, Liberty Ross, care a intentat divorţ şi cere şi custodia celor doi copii ai lor.

News

Kate Winslet, căsătorită a treia oară, în secret

Actriţa de 37 de ani a fost condusă la altar chiar de Leo DiCaprio, partenerul său din "Titanic", în cadrul nunţii secrete cu iubitul ei de trei ani

News

Primele imagini cu Pattinson şi Kristen, după despărţire

După megascandalul infidelităţii lui Kristen, care a fost surprinsă de paparazzi în braţele regizorului Rupert Sanders, Rob a hotărât să-i mai acorde o şansă. Iată primele fotografii după împăcare.