News

Actriţe care au jucat nud

Actriţe care au jucat nud

A apărea nud este o decizie importantă pentru orice femeie, iar dacă unele vedete au apărut nud în tinereţe, altele s-au gândit mai atent înainte de acest pas. Iată câteva dintre actriţele care au jucat nud. Actriţe care au jucat nud – scena din Basic Instinct, cea mai cunoscută scenă nud a lui Stone Poate că cea mai cunoscută scenă nud din istoria filmului este scena din Basic Instinct, în care personajul jucat de Sharon Stone este într-o cameră de interogatoriu. Pentru a-şi intimida interlocutorii, îşi desface picioarele pentru a le arăta acestora că nu poartă lenjerie intimă. Pentru anii 1992, scena a fost mai mult decât subiect de discuţie în contradictoriu. Chiar dacă oamenii vor să vadă mai mult, scena oferă oricum detalii foarte erotice pentru vremea la care au fost filmate.

Kelly Preston a avut câteva roluri semnificative în anii 1980, roluri în care a trebuit să apare nud complet. Unul dintre filmele în care actriţa a jucat nud este şi Mischief. Kelly joacă rolul unei tinere, căreia nu îi este teamă să se dezbrace de tot. Scena este cât se poate de luminoasă şi veselă, ţinând cont de vremurile la care a fost filmată.

Actriţe care au jucat nud – nu toate scenele nud trebuie să fie sexy, este şi cazul lui Sissy Spacek

Când te gândeşti la scene nud, te gândeşti imediat la ceva sexy. Însă scena în care Sissy Spacek are nud nu este una deloc sexy. In filmul Carrie, actriţa joacă rolul unei adolescente de liceu, care face duş în baia fetelor. În timpul duşului îi vine prima menstruaţie, dar ea nu îşi dă seama şi văzând sânge se sperie. Ea fuge din baie în faţa colegilor săi. Rolul i-a adus lui Sissy premiul de cea mai bună actriţă, dat de National Society of Film Critisc şi o nominalizare la Oscar.

O altă scenă memorabilă este şi în Boogie Nights, din 1997, în care Heather Graham îşi dă hainele jos înainte de a intra în pat alături de personajul jucat de Mark Wahlberg. În timp ce camerele de filmare la mai toate filmele arată doar anumite părţi ale trupului, în cazul acestui film, camerele au arătat totul.

Unul dintre cele mai cunoscute filme ale Isabellei Rossellini, care, de altfel, a ajutat-o să devină celebră, este Blue Velvet, film regizat de nimeni altul decât David Lynch şi în care actriţa a trebuit să apară în diverse scene nud. Dintre clasicele filme noir, este un film care pune personajele în situaţii ciudate şi inconfortabile. Iar cunoscuta actriţă italiană joacă rolului unei cântăreţe într-un club de noapte.

Deşi foarte apreciată şi serioasă în ceea ce priveşte profesia sa, Julianne Moore a apărut într-o scenă nud în drama Short Cuts. Chiar dacă filmul nu arată exact toate părţile actriţei, este clar o scenă în care Moore apare goală. Despre acestea, actriţa a declarat: “Copiii mei nu se uită la filmele mele. În primul rând, nu sunt interesaţi, iar în al doilea rând, nu sunt filme pentru copii. Ca actor, încerci să portretizezi condiţia umană, iar câteodată actorii nu poartă haine.”

Actriţe care au jucat nud – scene nud extrem de sexy cu Halle Berry

Unele scene nud aduc mari premii unor actriţe ca Halle Berry, care a apărut complet goală într-o scenă de sex sălbatic în drama romantică Monster’s Ballîn 2001. Rolul i-a adus premiul pentru cea mai bună actriţă, dar a fost şi prima femeie de origine afro-americană, care a apărut într-o scenă nud. Actriţa  a declarat că nu are motive să mai meargă atât de departe, dar că filmul în care a apărut aşa a fost unul special.

Helen Mirren nu a avut niciodată probleme în ceea ce priveşte apariţia în scene nud. Deşi a apărut în mai multe filme complet goală, cel mai reprezentativ rămâne Age of Consent. Ultima scenă nud în care a jucat este în Love Ranch, 2010, iar actriţa a declarat că pe măsură ce înaintezi în vârstă, a juca nud nu mai pare atât de greu.

Modifică Setările