News

Actriţe celebre care au acceptat să filmeze nud

Actriţe celebre care au acceptat să filmeze nud

Ce nu face o actriţă pentru a se remarca la Hollywood? Sau pentru a-şi menţine titlul de ”sex simbol”? Ei bine, a se dezbrăca complet în faţa camerelor de filmat nu a fost o problemă pentru multe dintre celebrităţile actuale, care au renunţat la inhibiţii numaidecât. Haideţi să vedem, aşadar, ce actriţe celebre au acceptat să filmeze nud!

Să ne gândim la Eva Green, de exemplu. Probabil nimeni nu a uitat cadrele explicite cu Eva Green, complet goală, din pelicula ”The Dreamers”, în care a jucat alături de fratele lui Brad Pitt, Michael Pitt.”Atunci când intru în pielea personajului uit că sunt goală.”, a declarat în urmă cu câţiva ani actriţa despre scenele nud pe care a fost ”nevoită„ să le joace în diverse pelicule.

Nici Angelina Jolie nu a dat înapoi atunci când a fost vorba de scene nud. Chiar dacă acum este mama perfectă a şase copii, extrem de conservatoare, în adolescenţă Angelina a apărut de mai multe ori complet dezbrăcată pe micile ecrane. Drept dovadă stau cadrele inedite din peliculele ”Adolescente rebele / Foxfire”, ”Wanted”, ”Turnul de control / Pushing Tin”, ”Păcat Originar / Original Sin”, etc.

angelina jolie
Angelina Jolie în ”Original Sin”

La polul opus a fost Anne Hathaway, care într-adevăr a şocat atunci când a apărut într-o producţie complet goală. Interpretarea ei din filmul ”Experienţe extreme / Havoc”, din 2004, a fost, poate, şansa ideală de le a schimba fanilor percepţia asupra talentatei actriţe, care până în acel moment jucase doar în producţii Disney şi-n comedii romantice. Şi acesta nu a fost singurul film în care Anne a apărut goală. Actriţa a ”recidivat” după câţiva ani, apărând nud şi-n producţii precum ”Brokeback Mountain / O iubire secretă”, ”Rachel Getting Married / Rachel se mărită” sau ”Love and Other Drugs / Dragoste şi alte dependenţe”.

Despre Nicole Kidman putem spune chiar că a debutat în cinematografie cu un film în care a apărut goală. Este vorba despre pelicula ”Linişte apăsătoare / Dead Calm”, din 1989, care a reprezentat totodată temelia cinematografică a carierei strălucite pe care Nicole o are. Imediat după acesta au urmat producţii precum ”Zilele tunetului”, ”Moulin Rouge”, ”Cold Mountain”, ”Australia”, filme în care Nicole a renunţat din nou la haine. Desigur, lista filmelor în care Nicole apare goală este mult mai lungă, însă credem că v-aţi făcut deja o părere.

kate winslet
Kate Winslet în ”Titanic”

Şi Kate Winslet s-a dovedit a fi lipsită de inhibiţii, lăsându-se filmată complet goală în mai multe producţii. Vă amintiţi probabil de scenele incredibil de erotice din ”Titanic” sau ”The Reader”, în care Kate a renunţat complet la haine.

Alte actriţe celebre care au acceptat să filmeze nud: Sharon Stone ("Instinct primar/ Basic Instinct"), Julianne Moore ("Preţul trupului/ Body of Evidence"), Marisa Tomei ("Înainte să afle diavolul că ai murit/ The Devil Knows You're Dead"), etc.

Modifică Setările