News

Actriţe cu căsnicii nereuşite

Actriţe cu căsnicii nereuşite

Halle Berry şi Olivier Martinez

La Hollywood mariajele care rezistă sunt modele de succes într-o lume în care pericolele faimei subminează şi cele mai frumoase poveşti de iubire. Iată câteva dintre actriţele cu cănicii nereuşite...

Halle Berry şi Olivier Martinez
Halle Berry şi Olivier Martinez

Halle Berry  - cel mai recent nume faimos care şi-a anunţat divorţul. Un divorţ de Olivier Martinez, despre care apropiaţii spun că a fost provocat de faptul că Halle muncea prea mult - şi avea mai mult succes decât soţul ei, frustrându-l pe acesta. Cert este că Halle se află la al treilea mariaj nereuşit: prima oară a fost căsătorită cu David Justice, între 1992 şi 1997; a urmat Eric Benet, între 2001 şi 2005, iar Olivier i-a fost soţ din 2013 până acum.

Actriţe cu căsnicii nereuşite

 Jennifer Garner - şi ea se numără printre actriţele cu căsnicii nereuşite. S-a afişat prima dată ca un cuplu cu Ben Affleck în octombrie 2004. S-au căsătorit pe 29 iunie 2005 în Turks and Caicos şi au împreună trei copii: două fete, pe Violet şi Seraphina, şi un băieţel, Samuel. Anul acesta au apucat să împlinească zece ani de mariaj. A doua zi - pe 30 iunie, au anunţat că divorţează. Un divorţ aşteptat de mulţi, având în vedere că cei doi actori au apărut tot mai rar împreună, iar voci din anturajul lor spuneau că Ben petrecea tot mai mult timp departe de casă, la filmări, dar şi la cazinouri, unde pierdea multe nopţi, fiind dependent de jocurile de noroc. Cireaşa de pe tort: s-a spus despre Ben că ar fi înşelat-o pe Jennifer cu bona copiilor lor, cu care tabloidele americane susţin că s-ar mai vedea şi acum.

Actriţe cu căsnicii nereuşite

 Gwyneth Paltrow - actriţa americană a născut şi o expresie celebră în urma anunţului divorţului ei de Chris Martin: "decuplare conştientă". Se cunoscuse cu rockerul de la Coldplay în octombrie 2002. S-au căsătorit pe 5 decembrie 2003, din căsnicia lor născându-se doi copii: Apple Blythe Alison Martin şi Moses Bruce Anthony Martin. Dar în martie 2014, actriţa şi-a anunţat celebra decuplare conştientă de Martin. Şi interesant este că această ruptură s-a petrecut tot după zece ani. Cât a durat şi mariajul lui Ben Affleck cu Jennifer Garner. Acelaşi Ben cu care Gwyn a avut o relaţie cu suiţuri şi coborâşuri între 1997 şi 2000.

Actriţe cu căsnicii nereuşite

 Hilary Duff - printre actriţele cu căsnicii nereuşite se numără şi actriţa americană de 1,57 m, care s-a căsătorit cu Mike Comrie pe 14 august 2010, doi ani mai târziu aducându-l pe lume pe Luca Cruz Comrie. Dar în ianuarie 2010, Hilarz anunţa că divorţează - o separare cu adevărat surprinzătoare, cei doi părând un cuplu stabil şi liniştit. Şi divorţul a decurs asemenea, fără ca lumea să înţeleagă, de fapt, ce s-a întâmplat. "Relaţia noastră n-a mai funcţionat suficient de bine cât să rămânem împreună, deşi ne legau în continuare sentimente puternice", a spus Hilary fără să risipească ceaţa.

Actriţe cu căsnicii nereuşite

Pamela Anderson - vedeta din "Baywatch" ar putea concura cu succes într-un top al actriţelor cu cele mai multe mariaje nereuşite. Mai exact, patru până acum. Dintre care două cu acelaşi bărbat. Pam s-a măritat cu Tommy Lee de la Motley Crue în 1995, la doar patru zile de când se cunoscuseră. Trei ani mai târziu, povestea se termina, dar cei doi au avut timp să facă doi copii: Brandon şi Dylan. A urmat era Kid Rock. Aceasta şi mai zbuciumată, căci după ce s-a logodit cu el în 2001, au rupt logodna în 2003, pentru ca în 2006, să-l ia, în sfârşit, de bărbat. Câteva luni mai târziu depunea actele de divorţ. Ce nu mai făcuse în viaţa asta Pam? Două mariaje cu acelaşi bărbat A bifat şi asta cu poducătorul de film Rock Salomon, între 2007 şi 2008 ţi 2014 şi 2015. Pam chiar poate spune că nu e făcută pentru căsnicii.

Actriţe cu căsnicii nereuşite

Melanie Griffith - şi ea este una dintre actriţele cu căsnicii nereuşite. De fapt, poate una dintre cele mai dureroase perdante la capitolul mariajelor este Melanie. Primul drum la altar l-a făcut la doar 19 ani, pentru a-şi uni destinele cu Don Johnson. Doar -ase luni mai târziu divorţau. În 1982, se mărita a doua oară - de data aceasta cu Steven Bauer, un mariaj în urma căruia a născut un fiu, pe Alexander. Cinci ani mai târziu s-a încheiat şi această poveste, iar după un an Melanie, ăşi dă dea o a doua şansă cu starul din "Miami Vice". De data aceasta erau amândoi maturi, deci şansele ar fi fost mai mari. Povestea lor a durat cinci ani de data, între 1989 şi 1994 - din iubirea lor născându-se şi o fiică, Dakota. Cel de-al patrulea mariaj i-a provocat cea mai multă suferinţă lui Melanie. Căci aceasta ar fi trebuit să fie pentru toată viaţa: nu degeaba şi-a tatuat pe braţ numele lui Antonio Banderas. S-au căsătorit în 1996, dar anul trecut, Melanie alerga pe la diverse saloane de şetergere a tatuajelor, căci cei doi şi-au anunţat despărţirea.

Foto: WENN

Modifică Setările