News

Actriţe talentate despre care n-o să crezi că n-au luat Oscarul

Actriţe talentate despre care n-o să crezi că n-au luat Oscarul

Duminică, 28 februarie, la Los Angeles va avea loc gala Premiilor Oscar 2016. Înainte de eveniment, noi vă propunme un top al actriţelor care n-au câştigat niciodată un premiu al Academiei Americane de Film, deşi au fost nominalizate pentru acesta. În ciuda talentului lor şi a numeroaselor roluri pe care le-au interpretat, e aproape de necrezut că n-au primit vreun Oscar. Keira Knightley

Fiind una dintre cele mai cunoscute actriţe contemporane de la Hollywood, Keira Knightley a fost nominalizată de câteva ori la Oscar pentru filme ca „Pride and Prejudice” sau „The Imitation Game”. Nu a câştigat niciunul, dar încă există mari şanse să câştige

Naomi Watts

Naomi Watts
Naomi Watts

Naomi Watts este o actriţă destul de cunoscută şi talentată. Ea a fost nominalizată de două ori la Premiile Oscar pentru Cea mai bună actriţă – „21 Grams” şi „Lo Imposible”.

Viola Davis

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 20: Actress Viola Davis, winner of Outstanding Lead Actress in a Drama Series for "How to Get Away With Murder," poses in the press room at the 67th Annual Primetime Emmy Awards at Microsoft Theater on September 20, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

Aceasta a câtigat un Premiu Tony pentru munca depusă în filmul „King Hedley II” şi a fost de două ori nominalizată la Oscar pentru filmele „Doubt” şi „The Help”. Deşi a câştigat şi alte premii cinematrografice, nu i s-a oferit şi un Oscar.

Amy Adams

Amy-Adams--a

Actriţa a primit patru nominalizări la Oscar pentru filmele „Juneburg”, „Doubt”, „The Fighter”, „The Master” şi „American Hustle”. Pentru rolul jucat în filmul „American Hustle”, Amy a fost niminalizată pentru premiul pentru Cea mai bună actriţă. din păcate a fost atât de aproape şi totuşi atât de departe de a-l şi câştiga.

Citeşte pe www.click.ro restul acestui material.

Modifică Setările