News

Actriţele din serialul ”Al 7-lea cer” s-au reunit. Cum arată acum?

Actriţele din serialul ”Al 7-lea cer” s-au reunit. Cum arată acum?

Lucy, Ruthie şi Mary Camden nu mai sunt nişte copile acum! Au trecut aproape douăzeci de ani de la primul episod al îndrăgitului serial ”Al 7-lea cer”.

7-lea-cer

Ei bine, acum Jessica Biel, Beverley Mitchell şi Mackenzie Rosman, adică protagonistele serialului, arată complet diferit faţă de cum arătau în anii în care acest serial se difuza pe TV. Dar ce este şi mai plăcut de ştiut este că cele trei au rămas la fel de bune prietene precum erau în urmă cu douăzeci de ani.

De asta ne-am convins zilele trecute când am avut ocazia să le vedem pe cele trei actriţe împreună. Beverley Mitchell e cea care a postat o fotografie cu celelalte două colege de platou, dându-le de veste fanilor internauţi că s-au reunit. ”#surori, #familie, #iubire, vă povestesc tot pe blog”, a scris actriţa în dreptul fotografiei respective.

acum-1-un
Acum un an

Amintim că ultima dată când s-au reunit a fost n februarie 2016, când Jessica Biel şi-a inaugurat restaurantul ”Au Fudge”. Atunci au fost prezenţi şi Barry Watson şi Catherine Hicks, celelalte co-staruri din serial.

foto: Instagram

Modifică Setările