News

Actuala iubită a lui Billy Idol a fost partenera lui Keanu Reeves. Actorul, surprins flirtând cu ea chiar de faţă cu rockerul!

Actuala iubită a lui Billy Idol a fost partenera lui Keanu Reeves. Actorul, surprins flirtând cu ea chiar de faţă cu rockerul! camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

În urmă cu doi ani, actorul de 56 de ani s-a reunit cu fosta lui iubită, China Chow, la un eveniment caritabil organizat la Muzeul de Artă contemporană, unde a fost mai mult decât politicos şi prietenos cu ea. Şi asta chiar de faţă cu iubitul ei!...

Fiica faimosului proprietar de restaurante chinezeşti Mr. Chow a fost surprinsă flirtând cu fostul ei partener, Keanu Reeves, în mai 2019, după cum ne informează un martor al întrevederii lor. “Ea stătea cu braţul pe umărul lui şi flirtau amândoi fără nicio reţinere. El râdea cu poftă dându-şi capul pe spate. La un moment dat, lucrurile avansaseră atât de mult între ei, încât el s-a apropiat de ea foarte mult şi îi vorbea pe un ton foarte drăgăstos”, a declarat acesta.

Un alt martor al comportamentului lor mult prea tandru a fost chiar iubitul chinezoaicei, Billy Idol.  

Rockerul de 65 de ani ajunsese acolo însoţit de iubita sa şi a luat parte la întregul spectacol pe care l-au oferit cei doi foşti amorezi chiar de faţă cu el. “Keanu stătea lângă ea şi Billy şi vorbea întruna, iar, în tot acest timp, China îl tot atingea pe Keanu şi rămânea cu braţul pe umărul acestuia indecent de mult”, a dezvăluit sursa cu pricina. Iar flirtul lor a continuat şi după ce Idol a plecat de acolo.

“Keanu avea un zâmbet insinuant pe chip şi râdea întruna la tot ce spunea ea”, a adăugat martorul.

China a postat un filmuleţ cu interacţiunea dintre cei doi foşti iubiţi pe pagina ei de Instagram, pe 19 mai 2019. Probabil că nici acest lucru nu l-a deranjat pe creatorul hitului White Wedding, rockerul formând şi-n ziua de azi un cuplu cu frumoasa chinezoaică.  

Reeves şi China au fost zăriţi împreună pentru prima dată în iunie 2008, când se aflau în vacanţă pe Reviera Franceză şi făceau nestingheriţi topless pe un yacht.

Aproape un deceniu mai târziu, adică prin aprilie 2018, China a apărut în compania lui Billy Idol la tot felul de evenimente de mare clasă. Chiar şi recent, la finele lunii noiembrie 2021, chinezoaica şi rockerul au fost fotografiaţi în public la fel de îndrăgostiţi unul de altul ca-n prima zi.  

Foto - Profimedia

Modifică Setările