Royals

Acum 11 ani, Regina Letizia a trecut prin aceeaşi dramă ca Regina Maxima. I-a murit sora!

Acum 11 ani, Regina Letizia a trecut prin aceeaşi dramă ca Regina Maxima. I-a murit sora!

Regina Maxima trece prin clipe cumplite! Sora sa, Ines Zorreguieta, a pierdut lupta cu depresia şi şi-a luat viaţa. Trist şi ciudat este că nu este singurul suveran care a trecut printr-o astfel de suferinţă. Acum 11 ani, şi Regina Letizia a spaniei a cunoscut această durere. Regina Letizia, la moartea surorii sale În februarie 2007, Regina Letizia, însărcinată în şase luni cu a doua fetiţă, a aflat cu stupoare că sora sa, Erika Ortiz, a decedat. Acesta din urmă s-a sinucis, lăsându-şi familia înnecată în lacrimi şi durere.

La înmormântare, vizibil afectată, regina Letizia a găsit puterea de a le mulţumi celor care s-au rugat pentru sufletul surorii sale. ”Vă mulţumesc tuturor pentru simpatia arăată după moartea surorii mele mai mici”, a declarat ea, în februarie 2007, după ce sora sa de doar 31 de ani murise.

Letizia, profund îndurerată de moartea surorii sale de 31 de ani

La acea vreme, Regina Letizia a primit sprijin doar din partea soţului ei, Regele Felipe, şi al familiei sale. Socrii, Regele Juan Carlon şi Regina Sofia, nu se aflau în Spania, fiind într-un turneu regal în Indonesia. Nici cealaltă soră a Reginei Letizia, Telma, n-a putut participa la funeraliile surorii lor, căci se afla, alături de o organizaţie umanitară, în Philippines, în Manila.

Modifică Setările