News

Acum e mama unei fetiţe şi jumătatea lui Smiley, dar nu a fost mereu aşa norocoasă! Ce job a avut Gina Pistol înainte să devină celebră. A trebuit să lucreze încă de la 18 ani

Acum e mama unei fetiţe şi jumătatea lui Smiley, dar nu a fost mereu aşa norocoasă! Ce job a avut Gina Pistol înainte să devină celebră. A trebuit să lucreze încă de la 18 ani
camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Gina Pistol are, la 40 de ani, viaţa pe care şi-a dorit-o dintotdeauna. A devenit mama unei fetiţe perfect sănătoase, este partenera lui Smiley, iar cariera sa a ajuns la apogeu. Lupta până aici nu a fost, însă, uşoară. Vedeta a trebuit să se descurce singură de mică, primul ei job neavând nicio legătură cu existenţa glamouroasă de acum.   

Gina Pistol a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, făcându-l pe Smiley cel mai fericit bărbat din lume. La 40 de ani, când alte femei intră, poate, în criza vârstei mijlocii, Gina Pistol trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa. 

Vedeta duce acum existenţa la care a visat dintotdeauna, însă drumul până aici a fost unul greu. Departe de poveştile strălucitoare ale altor colegi de breaslă, Gina Pistol a trebuit să se întreţină singură încă de mică, iar începuturile sale nu au nicio legătură cu showbizul.

Conform Capital, Gina, originară din Roşiorii de Vede, a intrat în câmpul muncii ca vânzătoare la un chioşc, dar şi ca operator la un centru de copiere. 

Ajunsă în Bucureşti, blondina sexy a lucrat tot ca vânzătoare, de data aceasta la un magazin de articole sportive, marea ei şansă fiind pictorialul ulterior din Playboy, ocazie cu care s-a remarcat în showbiz. Restul e istorie.

Acum, la 40 de ani, are tot ce şi-a dorit vreodată şi, în mod excepţional, în ultimii trei ani i s-au îndeplinit pe rând toate dorinţele la care a visat. 

Gina Pistol şi Smiley au o fetiţă

Întrebată în urmă cu 14 ani, pe când avea doar 26 de ani, care este cel mai mare vis al ei, Gina Pistol a descris realitatea de azi. 

O familie mare... O casă, o grădină cu flori şi mulţi copaci, o pisică care să-mi stea în poală şi să toarcă, o lume mai bună pentru copiii mei şi un soţ cu care să împart toate astea”, declara Gina Pistol pentru eva.ro la vremea aceea. Iată că astăzi are partenerul ideal, pe Smiley, are copilul la care a visat dintotdeauna, o casă mare cu verdeaţă şi un motan simpatic.

Morala poveştii? Atunci când simţi că toate îţi merg pe dos, că viaţa nu-ţi mai poate oferi surprize frumoase şi crezi că finalul fericit există doar în basme, eşti abia la jumătatea drumului de care eşti capabilă. Şi, atunci când te vei aştepta mai puţin, ţi se va îndeplini un mare vis.  

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările