Oscars

Acum e nominalizată la Oscar, dar, înainte de-a deveni faimoasă, Lady Gaga a fost stripperiţă! Ce alte staruri se dezbrăcau pe bani?

Acum e nominalizată la Oscar, dar, înainte de-a deveni faimoasă, Lady Gaga a fost stripperiţă! Ce alte staruri se dezbrăcau pe bani?

Ştiam că sunt dezinhibaţi, dar nu îi credeam în stare să renunţe la haine în faţa publicului doar pentru a se întreţine. Totuşi iată că există vedete – şi unele chiar foarte cunoscute în showbiz! – care au trecut striptease-ul în CV-ul lor!

Chris Pratt

Acum e cunoscut în toată lumea, însă a existat o perioadă în viaţa lui în care nimeni nu dădea doi bani pe el. Rectific. Dădea doi bani pentru show-ul pe care-l făcea în timp ce renunţa lasciv la toate hainele de pe el… Asta se întâmpla când avea 18 ani şi încerca să facă rost de bani dezbrăcându-se la petrecerile bacheloriţelor sau la aniversări… mai speciale.

“Sunt o persoană care se simte bine dezbrăcată. Mi-a plăcut dintotdeauna să stau gol-puşcă. Şi, cum mă simţeam eu aşa liber, mi-am zis că e cazul şi să fiu plătit pentru asta…”, explică actorul alegerea lui profesională mai aparte.

Din păcate, n-a avut succes prea mare, câştigând doar 40 de dolari pe şedinţă şi fiind refuzat la un club de striptease unde îşi dorea să se angajeze. Nu-i nimic, l-au aşteptat, în viitorul nu foarte îndepărtat, lucruri mai importante în carieră şi claaar mai bănoase!

 

Modifică Setările