News

Acum e o celebritate. O recunoşti în adolescenţă?

Acum e o celebritate. O recunoşti în adolescenţă?

A fost mai întâi star pop, iar acum este un desiger renumit, care a reuşit să se impună în lumea exigentă a modei. Însă, în această fotografie, surprinsă în adolescenţă, vedeta este greu de recunoscut! Wannabe fashion icon: 15-year-old Victoria Beckham sports frizzy hair and a wide grin in… https://t.co/3qidCASc6H pic.twitter.com/VIEm2DnHb7

— Global Fashion News (@entrepreneur16z) June 27, 2016

Au trecut două decenii de când a fost făcută această fotografie, timp în care aceasta a trecut de la un star pop la fashion icon. Vorbim despre Victoria Beckham, dacă n-aţi recunoscut-o încă, care a realizat această fotografie pe când avea doar 15 ani.

Victoria Beckham sort de son hôtel à New York, le 24 juin 2016. Victoria Beckham is seen coming out from her hotel in New York, on June 24th 2016.
Victoria Beckham, surprinsă zilele trecute în New York

Şi trebuie să recunoaştem că soţia lui Beckham s-a schimbat destul de mult de atunci. În imagine, Victoria are părul creţ şi zâmbeşte larg, ipostază în care n-am mai văzut-o până acum.

Se pare că această fotografie face parte dintr-o şedinţă foto inedită, în care Victoria apare alături de nişte colegi de clasă, în timp ce promovau ”Şcoala de Beauty”, pe care o urmau. Pe atunci, designerul locuia în Goffs Oak, Hertfordshire, alături de părinţii ei, Jacqui şi Anthony, dar şi de sora şi fratele ei.

În perioada în care Victoria urma cursurile acestei şcoli, aceasta a început să facă ş-un curs de actorie, sperând la o carieră în showbiz.

În martie 1993, Victoria a mers la o audiţie pentru o reclamă, care cerea ca fetele să fie inteligente, ambiţioase, extrovertite şi talentate la dans şi cântat. Un an mai târziu a ajuns în trupa Spice Girls.

foto: Hepta / Twitter

Modifică Setările