News

Acum e un actor celebru, căsătorit şi cu copii, dar cândva a trăit din striptease: "Am fost plătit ca să mă dezbrac la ziua unei bunicuţe!"

Acum e un actor celebru, căsătorit şi cu copii, dar cândva a trăit din striptease: "Am fost plătit ca să mă dezbrac la ziua unei bunicuţe!" camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Mărturisirea lui i-a uimit pe fanii săi. Actorul a povestit că a încercat o vreme să câştige bani din striptease

Chris Pratt, căci despre el este vorba, şi-a amintit de perioada de dinainte de a fi faimos, când îi plăcea să se dezbrace. "Petreceam foarte mult timp gol", a povestit el cu umor. "Îmi plăcea efectiv să mă dezbrac. Mă simţeam o persoană foarte liberă, aşa că m-am gândit: de ce să nu fiu şi plătit pentru asta?! La un moment dat am fost plătit cu 40 de dolari pentru a face show de striptease la ziua unei bunicuţe. Dar niciodată nu am fost la nivelul show-urilor Magic Mike. Mi-am dat seama de asta când am fost odată chiar la nişte probe pentru a lucra ca stripper într-un club. Dar nu am obţinut jobul pentru că, dincolo de plăcerea de a mă dezbrăca, nu eram, de fapt, un dansator prea bun". Fanii au glumit şi au scris că aşa se explică şi tariful lui foarte mic, comentând că 40 de dolari era o sumă derizorie. Acum, actorul de 41 de ani se află la al doilea mariaj, cel cu Katherine Schwarzenegger, cu care s-a însurat în 2019. Cei doi au o fiică împreună. Chriss a mai gost căsătorit din 2009 în 2018 cu Anna Faris, mariaj din care are un fiu.


Foto: Profimedia, Instagram

Comentarii

Modifică Setările