News

Acum e un sex simbol, dar iată ce a fost nevoit să facă în adolescenţă pentru a agăţa. Jamie Dornan, mărturisire jenantă

Acum e un sex simbol, dar iată ce a fost nevoit să facă în adolescenţă pentru a agăţa. Jamie Dornan, mărturisire jenantă

Graţie rolului din trilogia ”Fifty Shades”, actorul Jamie Dornan e cunoscut acum drept unul dintre cele mai sexy staruri de la Hollywood, fiind, totodată, denumit ”cel mai dorit bărbat din lume”. Totuşi, actorul mărturiseşte că lucrurile n-au stat întotdeauna aşa. Jamie Dornan e unul dintre cei mai doriţi bărbaţi din lume Jamie Dornan a povestit, jenat, că în adolescenţă îi era destul de greu să impresioneze tinerele. Şi asta pentru că nu se maturiza pe cât de repede voia şi pentru că arăta la ”15 ani precum unul de 7 ani”. Amintindu-şi de vremea când juca în ”The Cherry Orchard”, actorul a povestit că nu avea păr facial şi că a fost nevoit să recurgă la un truc jenant pentru a părea mai în vârstă.

Jamie îşi aminteşte cum a tăiat o perucă şi şi-a lipit pe faţă fire de păr din ea pentru a părea mai în vârstă pentru rolul său. Şi cum după premieră urma să meargă la o petrecere, unde spera să cucerească vreo domnişoară, Jamie a decis să folosească acel păr rămas din perucă. ”M-am gândit că aş fi putut să întâlnesc o fată, care ar fi putut să bage mâna (n.r. în pantaloni), aşa că m-am gândit să mă folosesc de acel păr rămas. Aşa că m-am dus la toaletă şi am mai tăiat câteva fire de păr cârlionţat din acea perucă. Îmi amintesc că stăteam în faţa oglinzii şi-mi spuneam: <<Arată în regulă. Fix lungimea care îmi trebuie>>”.

În adolescenţă n-a fost tocmai un cuceritor

Ulterior, Jamie îşi aminteşte cum lucrurile n-au evoluat aşa cum şi-ar fi dorit el. ”Am mers la petrecere, am sărutat o fată pe care am împins-o să..., ştiţi voi, n-am forţat-o, dar am încercat s-o conving..., căci mi se părea un loc impreionant să-ţi pui mâna. (...) În fine, lucrurile nu s-au îndreptat chiar în direcţia asta şi nu s-a întâmplat nimic. Slavă Domnului, căci când am ajuns acasă, am realizat că a avut loc un accident rutier acolo, jos”, a povestit, amuzat, Jamie Dornan.

Amuzată, Helen Mirren, care era în aceeaşi emisiune cu Jamie, l-a întrebat dacă procesul de îndepărtare a părului lipit a fost dureros. ”Fizic şi emoţional. Aveam trei fire de păr ale mele, crescute natural. Şi au dispărut îndată ce...”, a continuat Jamie Dornan în aceeaşi notă amuzantă.

Amintim că ultima parte a trilogiei în cadrul Jamie Dornan joacă rolul principal va apărea pe 9 februarie.

Modifică Setările