News

Acum o vreme formau un cuplu. Îţi mai aminteşti de ei?

de admin

Acum au alţi parteneri, însă în urmă cu zece ani formau un cuplu. Vorbim, bineînţeles, despre unele cupluri care s-au despărţit acum multă vreme, şi despre care nu mulţi ştiau.

Iată, aşadar, despre ce vedete este vorba!

Angelina Jolie & Johnny Lee Miller

În cazul lor au trecut aproape 20 de ani de când au fost împreună, însă mai interesant este faptul că nu multă lume ştie că cei doi au format un cuplu. Este vorba de Angelina Jolie şi actorul britanic Johnny Lee Miller, care au avut o relaţia amoroasă în 1995. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare al peliculei ”Hackers” şi un an mai târziu cei doi au ajuns în faţa altarului. Din păcate, căsnicia lor nu a durat decât trei ani.

Click pe următoarea!

Katie Holmes & Chris Klein

Cei doi au avut o relaţie destul de serioasă şi au fost la un pas de a se căsători. Katie s-a despărţit de logodnicul său, Chris Klein, cu puţin timp înainte ca aceasta să apară în public cu Tom Cruise.

Curios este că după despărţirea actriţei de starul hollywoodian Tom Cruise s-a zvonit că aceasta s-a întors în braţele fostului iubit, cunoscut prin rolul din ”American Pie”.

Eva Longoria & J. C. Chasez

A crezut că a întâlnit iubirea adevărată, însă n-a fost aşa. Eva Longoria a trăit timp de patru luni o poveste de dragoste intensă cu componentul trupei NSYNC, J.C Chasez, însă pe cât de abrupt şi-au început relaţia, pe atât de şocantă a fost vestea despărţirii din 2004 a celor doi.

Sandra Bullock & Ryan Gosling

Îi despărţeau 16 ani, însă nu a contat. Sandra Bullock şi Ryan Gosling au avut o relaţie frumoasă de iubire între anii 2002 şi 2003. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei ”Murder by Numbers” şi s-au îndrăgostit iremediabil.

Kim Kardashian & Nick Cannon

Până a ajunge la fenomenul Kim Kardashian de astăzi, starleta a încercat tot ce s-a putut pentru a ajunge faimoasă. Bineînţeles, asta a inclus şi relaţia cu un bărbat faimos, iar cel care i-a căzut în mreje a fost chiar Nick Cannon, fostul soţ al lui Mariah Carey. A recunoscut-o chiar el, când a fost pus să facă un top al femeilor cu care a fost. După spusele lui, cei doi au avut o relaţie între 2006 şi 2007.

Sharon Stone & Christian Slater

Au început dintr-o joacă, şi tot cam aşa au şi terminat-o. Cei doi şi-au început relaţia după ce s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru pelicula ”Bobby” din 2006. Însă, din păcate relaţia a durat doar câteva luni.

Modifică Setările