News

Acum o vreme formau un cuplu. Îţi mai aminteşti de ei?

de admin

Acum au alţi parteneri, însă în urmă cu zece ani formau un cuplu. Vorbim, bineînţeles, despre unele cupluri care s-au despărţit acum multă vreme, şi despre care nu mulţi ştiau.

Iată, aşadar, despre ce vedete este vorba!

Angelina Jolie & Johnny Lee Miller

În cazul lor au trecut aproape 20 de ani de când au fost împreună, însă mai interesant este faptul că nu multă lume ştie că cei doi au format un cuplu. Este vorba de Angelina Jolie şi actorul britanic Johnny Lee Miller, care au avut o relaţia amoroasă în 1995. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare al peliculei ”Hackers” şi un an mai târziu cei doi au ajuns în faţa altarului. Din păcate, căsnicia lor nu a durat decât trei ani.

Click pe următoarea!

Katie Holmes & Chris Klein

Cei doi au avut o relaţie destul de serioasă şi au fost la un pas de a se căsători. Katie s-a despărţit de logodnicul său, Chris Klein, cu puţin timp înainte ca aceasta să apară în public cu Tom Cruise.

Curios este că după despărţirea actriţei de starul hollywoodian Tom Cruise s-a zvonit că aceasta s-a întors în braţele fostului iubit, cunoscut prin rolul din ”American Pie”.

Eva Longoria & J. C. Chasez

A crezut că a întâlnit iubirea adevărată, însă n-a fost aşa. Eva Longoria a trăit timp de patru luni o poveste de dragoste intensă cu componentul trupei NSYNC, J.C Chasez, însă pe cât de abrupt şi-au început relaţia, pe atât de şocantă a fost vestea despărţirii din 2004 a celor doi.

Sandra Bullock & Ryan Gosling

Îi despărţeau 16 ani, însă nu a contat. Sandra Bullock şi Ryan Gosling au avut o relaţie frumoasă de iubire între anii 2002 şi 2003. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei ”Murder by Numbers” şi s-au îndrăgostit iremediabil.

Kim Kardashian & Nick Cannon

Până a ajunge la fenomenul Kim Kardashian de astăzi, starleta a încercat tot ce s-a putut pentru a ajunge faimoasă. Bineînţeles, asta a inclus şi relaţia cu un bărbat faimos, iar cel care i-a căzut în mreje a fost chiar Nick Cannon, fostul soţ al lui Mariah Carey. A recunoscut-o chiar el, când a fost pus să facă un top al femeilor cu care a fost. După spusele lui, cei doi au avut o relaţie între 2006 şi 2007.

Sharon Stone & Christian Slater

Au început dintr-o joacă, şi tot cam aşa au şi terminat-o. Cei doi şi-au început relaţia după ce s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru pelicula ”Bobby” din 2006. Însă, din păcate relaţia a durat doar câteva luni.

Comentarii

Articole asemănătoare

Femei celebre cu gusturi proaste la bărbaţi!

News

Femei celebre cu gusturi proaste la bărbaţi!

E clar că nu poţi alege pe cine să iubeşti, dar se pare că unele vedete au predilecţie doar pentru bărbaţi nepotriviţi. Iată, aşadar, ce vedete au dovedit că au gusturi proaste la bărbaţi!

Tom Cruise are o relaţie cu sosia fostei sale soţii?

Gossip

Tom Cruise are o relaţie cu sosia fostei sale soţii?

Face ce face şi tot la Katie Holmes se gândeşte Tom Cruise.Se pare că nu îi este atât de uşor să o dea uitării pe femeia care i-a dăruit un copil. Mai nou, actorul pare să fi pus ochii pe o femeie care îi seamănă perfect fostei sale soţii.

News

Top 10 Eroi sexy din filmele acestei veri

Luaţi-vă popcorn şi pregătiţi-vă să păşiţi pe tărâmul ficţiunii. Chris Pratt, Tom Cruise, The Rock şi Jake Gyllenhaal sunt doar câţiva dintre acei actori sexy care vor apărea pe micile ecrane în vara aceasta.

News

Mariaje eşuate! Staruri care s-au căsătorit la vârste fragede

Ele n-au avut parte de ”iubire până la adânci bătrâneţi”, iar unii ar pune acest eşec pe baza faptului că multe vedete s-au căsătorit pe când aveau doar 20 de ani. Nu ştim dacă acesta este un adevăr, dar ştim câteva vedete care s-au căsătorit de tinere şi au divorţat la puţin timp de la nuntă!

News

Despărţiri şocante: Cum au pus punct vedetele relaţiilor lor amoroase?

Deşi sunt persoane publice şi ai crede că ţin la imaginea lor, unele vedete se comportă de-a dreptul şocant în cazul unei despărţiri. În timp ce unele recurg la divorţuri în secret, altele aleg să-şi exprime nemulţumirea prin mesaje de despărţire pe Twitter, şi chiar mai grav, în versurile melodiilor lor.

Angelina Jolie şi Brad Pitt îşi vând casa! Iată cum arată!

News

Angelina Jolie şi Brad Pitt îşi vând casa! Iată cum arată!

În urmă cu câteva săptămâni au apărut câteva zvonuri cum că Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să mai adopte un copil, iar acum apare un nou indiciu în acest sens. Celebrul cuplu este dispus să renunţe la reşedinţa lor

News

Cele mai frumoase cupluri din filme

Există filme de dragoste care ne-au rămas întipărite în minte. Iar asta se datorează în mare parte actorilor care joacă în respectivele filme. De multe ori, am îndrăgit atât de tare un film graţie cuplurilor tare frumoase

Colegi de platou! Actori care au jucat alături de copiii lor în filme

News

Colegi de platou! Actori care au jucat alături de copiii lor în filme

Mulţi actori şi-au făcut celebre familiile din care provin. Şi cum celebritatea nu este un lucru de lepădat, mulţi copii au ajuns pe micile ecrane datorită părinţilor lor faimoşi. Haideţi să aflăm, aşadar, ce părinţii au jucat cu copii lor în aceleaşi filme!