News

Acum sunt multi-milionari, dar în copilărie trăiau într-o sărăcie lucie

Acum sunt multi-milionari, dar în copilărie trăiau într-o sărăcie lucie

Sunt putred de bogaţi, dar niciuna dintre aceste vedete nu a moştenit averea de care se bucură în prezent. Dimpotrivă. În primii ani de viaţă, tot ce au cunoscut a fost sărăcia şi nevoile primare nesatisfăcute.

Jim Carrey

Faimosul comic a povestit, la un moment dat, ce greutăţi financiare a avut familia lui în momentul în care tatăl lui – care erau contabil – şi-a pierdut slujba. S-a întâmplat pe când actorul avea 12 ani ca întreaga lui familie să se mute într-o casă improvizată, de fapt un cort mai mare, experienţă pe care Jim a definit-o ca traumatică.

Situaţia s-a înrăutăţit atât de mult încât Carrey a fost nevoit să se angajeze ca om de serviciu şi muncitor la o fabrică din apropiere doar pentru a avea ce mânca. Tot din cauza sărăciei, el a fost nevoit să renunţe la şcoală la 16 ani.

Noroc cu tatăl lui care l-a încurajat atunci să susţină reprezentaţii pe scena unui club de noapte din Toronto, ceea ce i-a deschis o complet nouă perspectivă.

În 2017, Jim avea în conturi nu mai puţin de 150 de milioane de dolari, o avere la care nici nu îndrăznea să viseze în cele mai dure şi mai nevoiaşe momente din viaţa lui.

Modifică Setările