News

Acum sunt plini de tatuaje şi cântă împreună, dar cum arătau în urmă cu 20 de ani? Iată-i pe Ruby şi Matteo în copilărie!

Acum sunt plini de tatuaje şi cântă împreună, dar cum arătau în urmă cu 20 de ani? Iată-i pe Ruby şi Matteo în copilărie! camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Săptămâna trecută, Matteo a lansat o nouă melodie, „Drama“, iar alături de el cântă una dintre cele mai sexy artiste din România. Este vorba despre nimeni alta decât Ruby, care a cucerit publicul atât cu piesele lansate, cât şi cu formele ei apetisante. Matteo şi Ruby „Matteo este prietenul meu de multi ani si ma bucur ca in sfarsit colaboram pentru un single despre care pot spune ca e o piesa de suflet“, a spus Ruby, care a fost completată de Matteo: „«Drama» este o piesă ritmată, e un schimb de replici între mine şi Ruby. Melodia transpune, de fapt, realitatea de zi cu zi care are loc între două persoane“.

Chiar dacă acum sunt recunoscuţi de o ţară întreagă şi au corpurile acoperite de tatuaje, puţini sunt cei care ştiu cum arătau Ruby şi Matteo când erau mici. Însă noi v-am pregătit mai jos o galerie foto cu fotografii din copilăria celor doi artişti!

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările