Vedete

Acuzat de viol, Cristiano Ronaldo ar putea pierde peste 1 miliard de dolari! Ce se va întâmpla cu sportivul?

Acuzat de viol, Cristiano Ronaldo ar putea pierde peste 1 miliard de dolari! Ce se va întâmpla cu sportivul?

În urmă cu doar câteva zile, presa mondială a fost zguduită de un scandal imens: o femeie l-a acuzat pe Cristiano Ronaldo că a violat-o în anul 2009.

Kathryn Mayorga, care acum are 34 de ani, l-a dat în judecată pe starul portughez, cu care a întreţinut relaţii sexuale în camera sa de hotel din Las Vegas în urmă cu 9 ani. Cei doi s-au cunoscut în clubul în care femeia lucra atunci când Cristiano Ronaldo se afla în vacanţă în SUA.

După spusele femeii, Cristiano Ronaldo i-a cerut să îi facă sex oral, însă ea a refuzat, iar apoi a fost violată. „S-a aşezat în genunchi şi mi-a spus că în proporţie de 99% este un băiat bun. Nu ştiu ce să zic despre restul de 1%“, a afirmat Kathryn Mayorga.

Femeia spune că după ce a fost violată a mers direct la poliţie, unde a vrut să depună plângere, însă fără a spune cum o cheamă pe ea sau pe bărbatul care a abuzat-o sexual. După ce oamenii legii au insistat, ea a declarat că a fost violată de Cristiano Ronaldo, iar oamenii legii i-au spus că mai bine pleacă acasă, deoarece încearcă doar să se îmbogăţească de pe urma fotbalistului care abia ajunsese la Real Madrid.

La scurt timp după viol, Kathryn Mayorga a semnat o înţelegere cu Ronaldo, în urma căreia femeia primea 375.000 de dolari şi nu avea voie să dezvăluie public ce s-a întâmplat. Acum, ea afirmă că regretă acea înţelegere şi vrea ca Ronaldo să fie pedepsit pentru ce a făcut în 2009.

Avocaţii lui  Kathryn au anunţat că ea a suferit de stres post-traumatic în anii care au urmat atacului şi sănătatea ei mintală s-a deteriorat încercând să ţină secret totul şi, fiind motivată de mişcare #MeToo, ea a făcut totul public.

„Resping ferm orice acuzaţie. Violul este o crimă abominabilă care se opune felului în care sunt eu şi lucrurilor în care cred. Sunt împăcat, aştept în linişte rezultatele acestei anchete. Vor să fie famoşi, se folosec de numele meu. E normal, e parte din jobul meu. Totul e bine, sunt un om fericit“, a spus Cristiano Ronaldo, încercând să se apere, însă avocaţii americancei spun că au în posesie inclusive actul semnat de fotbalist prin care îi oferă acesteia bani pentru a nu face totul public.

Din păcate pentru Cristiano Ronaldo, unii dintre sponsorii săi au reacţionat după ce scandalul a luat amploare. Sportivul are un contract cu Nike, de pe urma căruia câştigă 1 miliard de dolari, pe care i-ar putea pierde dacă se dovedeşte că acuzaţiile de viol sunt reale.

„Suntem extrem de îngrijoraţi de aceste acuzaţii şi vom continua să monitorizăm atent situaţia“, au spus cei de la Nike. Ei au fost completaţi şi de cei de la EA Sports, care produc celebrul joc FIFA: „Monitorizăm atent situaţia, pentru că aşteptăm de la sportivii şi ambasadorii noştri să se comporte într-o manieră conformă cu valorile noastre“.

Modifică Setările