News

Acuzatoarele lui Weinstein nu au fost invitate la Globurile de Aur

Acuzatoarele lui Weinstein nu au fost invitate la Globurile de Aur

Mai are Hollywoodul prieteni de-ai mogulului hărţuitor care încearcă să-l răzbune acum? Rosanna Arquette, Rose McGowan şi Asia Argento n-au fost invitate la Globurile de Aur. Rose McGowan şi Asia Argento sunt două nume care au fost determinante în scandalul Harvey Weinstein şi în mişcarea #metoo. Şi totuşi, au lipsit cu desăvârşire de la Globurile de Aur. Lucrurile devin dubioase când aflăm şi explicaţia. "Vorbesc doar în numele meu - n-am fost invitată la Globurile de Aur", a postat Argento pe Tweeter.

Un schimb de replici pe Tweeter a scos la iveală că nici Rose McGowan. Iar Rosanna Arquette a adăugat: "Nu, nici eu, nici Daryl Hannah, nici Mira Sorvino n-am fost invitate la Globuri", ele fiind, la rândul lor, acuzatoare ale lui Weinstein. Lucrurile sun cu atât mai ciudate cu cât vorbim de o ediţie specială a Globurilor de Aur, la care celebrităţile au purtat negru, în semn de solidaritate cu victimele agresiunilor sexuale la Hollywood. Oare Argento, McGowan, Arquette, Sorvino ar fi trebuit să se considere invitate din oficiu, aflându-se în miezul problemei?

"Asta nu e cool deloc. Toate ar fi trebuit să fiţi invitate, dar nici eu n-am fost", a comentat Patricia, sora Rosannei Arquette. "Victimele nu sunt glamouroase", a încercat Argento să găsească o explicaţie sarcastică a faptului că n-au fost invitate...

Foto: Getty

Modifică Setările