News

Ada Condeescu a născut

Ada Condeescu a născut

Tânăra actriţă a devenit zilele trecute mămică. Uite ce mesaj a postat în această dimineaţă!

Având o formă fizică de invidiat, Ada Condeescu n-a dat mult timp semne că ar fi însărcinată.

“Nu e secret că sunt însărcinată. E însă ceva foarte intim şi personal şi nu-mi place să dau detalii despre asta. Dar, nu mai e mult. Mai este foarte puţin, o să nasc la începutul anului viitor. Nu stiu dacă o să îmbrac copilul în roşu sau albastru, totul este secret. Viaţa privată este secretă. În privinţa numelui nu sunt hotărâtă”, spunea actriţa în luna decembrie, pentru WOWbiz.ro.

Ada Condeescu, în decembrie 2017.

Dacă pe 31 ianuarie Ada Condeescu încă mai aştepta ca mica ei minune să vină pe lume, astăzi le-a dat de veste tuturor, via Facebook, că: "După 9 luni de aşteptare, suntem cu toţii acasă!" - ceea ce înseamnă că atât ea, cât şi bebeluşul ei au fost externaţi din maternitate.

Flori primite de tânăra mămică, în ziua externării.

Citeşte şi:

Ada Condeescu, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu

Uite unde îşi petrec Ada Condeescu şi Cătălin Mitulescu luna de miere

Chiar dacă actriţa n-a vrut să dea deocamdată mai multe amănunte, unul dintre comentariile postate ne dă un indiciu, cum că ar avea un băieţel.

Ada Condeescu, cunoscută publicului pentru prestaţia sa din filmul “Eu când vreau să fluier, fluier!”, pentru care a fost premiată cu "Ursul de Argint", la Festivalul de la Berlin din 2010, s-a căsătorit cu regizorul Cătălin Mitulescu. în toamna lui 2016. Decizia de a-şi uni destinele a venit după o relaţie de 3 ani.

O felicităm şi noi pe frumoasa şi talentata mămică!

Modifică Setările