Vedete

Ada Condeescu: "Am lucrat cu mulţi influenceri pentru seria online L-A SERAL" VIDEO

Ada Condeescu: "Am lucrat cu mulţi influenceri pentru seria online L-A SERAL" VIDEO

Prezentă la evenimentul E! People's Choice Awards de la Nuba, actriţa ne-a spus că e foarte în temă cu fenomenul blogging-ului.

Frumoasa Ada Condeescu a fost o prezenţă rafinată pe covorul roşu de la Nuba, unde au fost anunţaţi câştigătorii Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019. Pentru această ocazie, actriţa a ales o rochie spectaculoasă alb-argintie, fără mâneci, de la Norina.

Întrebată de Dana Săvuică ce emoţie transmit genul acesta de evenimente, Ada Condeescu a spus că: "Există o adrenalină, în primul rând, de care noi, actorii, şi showbizul în general depindem foarte mult, avem nevoie de asta. Din pcăate, avem nevoie de asta şi în viaţa de zi cu zi, nu doar pe scenă. Am avea nevoie de un red carpet măcar o dată pe lună!"

Ada Condeescu se consideră influencer? "Eu sunt actriţă", a spus aceasta, "îi las pe ceilalţi să decidă, dar i-am votat pe influencerii pe care-i urmăresc şi-i plac, îmi place umorul lor şi ceea ce fac. Am lucrat foarte bine cu mulţi influenceri pentru miniseria online L-A SERAL şi urmează să filmăm şi sezonul 2, aşa că normal, mi-am votat colegii."

Iată ce i-a mai spus Ada Condeescu Danei Săvuică:

Pentru prima dată în 45 de ani, în cadrul prestigiosului eveniment a fost deschisă o categorie dedicată României: Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019. În urma votului online exprimat în perioada 4 septembrie-18 octombrie, din cei 8 nominalizaţi primii 3 clasaţi au fost anunţati în cadrul unui eveniment exclusivist desfăşurat la Nuba, prezentat de Lora şi unde au concertat Antonia şi Alina Eremia.

Marea câştigătoare a fost desemnată Adelina Pestriţu, care va păşi pe covorul roşu al galei E! People's Choice Awards din California pe 11 noiembrie, alături de următoarele două clasate, Maria Zvîncă şi Irina Deaconescu.

Comentarii

Modifică Setările