News

Ada Condeescu, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu

Ada Condeescu, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Actriţa Ada Condeescu şi o parte din echipa filmului ”Dincolo de calea ferată” au strălucit pur şi simplu la Festivalul de Film de la Karlovy Vary, unde a avut loc premiera internaţională a  peliculei regizate de Cătălin Mitulescu. În oraşul pregătit cu multă vreme înainte pentru acest regal cinematografic, echipa filmului ”Dincolo de calea ferata” s-a bucurat de o primire entuziastă din partea publicului. Ada Condeescu, la cea de-a 51-a ediţie a Festivalului de Film de la Karlovy Vary “Am avut parte de o primire minunată la Karlovy Vary! Şi în oraş, şi în săli, se simte tradiţia artei cinematografice, iar oamenii sunt nerăbdători să vadă filme care să-i bucure şi să-i emoţioneze!” povesteşte Ada Condeescu.

Actriţa a afişat pe covorul roşu o ţinută care a impresionat şi a făcut bliţurile să clipească necontenit. „Ca de fiecare dată, emoţiile dinainte de covorul roşu au fost mari! M-am simţit fantastic în rochia creată de Maria Lucia Hohan, o culoare specială, pe care nu am mai purtat-o până acum, perfectă pentru covorul roşu de vară! Am avut profesionişti care s-au ocupat de look-ul meu, Tony and Guy şi Guerlain, aşa că, la acest capitol, pot spune că am fost sigură pe mine!” spune Ada Condeescu.

_DWC0974
Echipa din spatele filmului „Dincolo de calea ferată”

Filmul regizat de Catalin Mitulescu şi care îi are ca protagonişti pe Ada Condeescu şi Alexandru Potocean, „Dincolo de calea ferată”, este singura peliculă românească dintre cele 12 aflate în competiţie la cea de-a 51-a ediţie a Festivalului de Film de la Karlovy Vary.

Modifică Setările