News

Ada Condeescu, despre al doilea copil şi relaţia cu regizorul Cătălin Mitulescu, soţul ei: "Îmi place să învăţ de la el"

Ada Condeescu, despre al doilea copil şi relaţia cu regizorul Cătălin Mitulescu, soţul ei: "Îmi place să învăţ de la el"

Ada Condeescu aşteaptă cu nerăbdare devină mama pentru a doua oară. Actriţa este însărcinată în luna a cincea. Ada este căsătorită cu regizorul Cătălin Mitulerscu.

Cei doi sunt împreună de 10 ani şi mai au o fetiţă, pe Ecaterina.

“În vremea asta sunt foarte supărată din cauza a ceea ce se întâmplă în teatru şi în cinematografie în această criză sanitară, dar dacă mă întreabă cineva de sarcină şi de copii imediat apare zâmbetul. A fost o bucurie pentru noi că mai vine un membru în familie şi sunt nerăbdătoare să văd cum se va înţelege fetiţa naostră cu următoarea sau următorul copil”, mărturiseşte Ada pentru life.ro

Actriţa a ales să nu îşi ia bonă la primul copil. “Înainte să nasc, cu foarte puţin, am tot primit sfaturi despre ce şi cum să fac mai departe. Iar unul dintre ele era să îmi iau o bonă. Mulţi o fac. Dar eu am ţinut foarte tare să mă lupt cu perioada asta şi am ţinut ca în primul an copilul să stea doar cu noi.

Dar voi nu descurajaţi, puteţi avea ajutor şi pleca în vacanţe şi după două luni de la naştere! Pe de altă parte, recunosc, asta vine cu nişte costuri. Eu nu mai reuşesc să mă adun şi să fiu la energia interioară şi concentrarea de dinainte de a se naşte fetiţa noastră.

Mi-a sugerat cineva să îmi folosesc vocea în această perioadă de izolare şi să înregistrez nişte poveşti audio însă mi-am dat seama că aş avea nevoie de un timp îndelungat pentru a alege nişte lucruri pe placul meu, să le trec prin filtrul personal, să le pun la punct. Nu aş putea lua telefonul şi în câteva minute, într-o după-masă liberă, să recit o poezie din cele 20 care îmi plac mie cel mai mult.

Am nevoie de un timp de procesare pe care acum nu-l mai am graţie copilului. Ea nu doarme deloc la prânz, deci sunt pe ture de 12 ore deja. (râde) Iar după o zi în care eventual mai apare şi un dinte sau are o indigestie, nu-ţi mai vine nici să te mai uiţi la un film, nici să mai deschizi o carte. Cumva ai nevoie să-ţi limpezeşti creierii. Dar fac altceva, mă uit la documentare sau la seriale”.

Actriţa recunoaşte că soţul ei, Cătălin Mitulescu, îi este sursă de inspiraţie.

“Îmi place foarte mult să învăţ de la el. Îmi place foarte mult când nu mă prind eu de toate, fiindcă în general îmi place să fiu în control, să ştiu tot, dar cu el am văzut că e ok să nu ştiu tot şi el mă poate face să mă prind şi de altele. În plus, îmi dă o libertate foarte mare şi îmi împinge limitele într-un mod fsubtil şi special. Mă face să descopăr lucruri frumoase”, adaugă Ada pentru life.ro.

 

Modifică Setările