Vedete

Ada Condeescu este însărcinată pentru a doua oară. Actriţa va naşte spre sfârşitul anului

Ada Condeescu este însărcinată pentru a doua oară. Actriţa va naşte spre sfârşitul anului camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Surpriză de proporţii din partea Adei Condeescu! Actriţa este însărcinată din nou, va deveni mamă pentru a doua oară. S-a afişat în cadrul evenimentului Premiile Gopo cu burtica de gravidă şi a atras atenţia!

A ţinut totul secret şi nu a dat nimic de bănuit până nu a apărut în public cu burtica proeminentă. Este vorba despre Ada Condeescu care a surprins, s-a aflat că este însărcinată din nou. Actriţa şi-a făcut apariţia la Premiile Gopo într-o rochie mai lungă, care i-a pus în evidenţă sarcina. Aşa s-a aflat de fericirea pe care o trăieşte din nou. 

Actriţa nu a dat nimic de bănuit pe reţelele de socializare, nu a postat nicio poză cu sarcina, acum, la Premiile Gopo, silueta a dat-o de gol. Ada Condeescu a oferit şi câteva detalii despre sarcină, îşi doreşte să nască natural: 

"E foarte bine, e minunat. Naşterea va fi undeva la sfârşit de toamnă-iarnă şi nu mi-am făcut niciun plan, o să văd ce se va întâmpla până atunci. Eu sunt pro naştere naturală şi am şi un doctor ce mă încurajează cu privire la acest aspect, sper să pot naşte normal şi natural.", a declarat Ada pentru verdict.ro.

În plus, actriţa a mai adăugat că nu vrea să dezvăluie nici sexul, dar nici numele bebeluşului din burtică. Cu toate acestea, să nu ne aşteptăm să aleagă un nume străin, vor alege unul românesc: "Nu ştiu sigur, nu am rezultatul final. Nu suntem hotărâţi, e secret pentru toată lumea. Oricum, probabil va fi un nume tot românesc, nu mi-ar plăcea pentru copilul meu un nume străin, cu siguranţa va fi aşa cum a fost şi la Ecaterina, va avea povestea lui numele.", a mai adăugat ea. 

Actriţa Ada Condeescu este căsătorită cu Cătălin Mitulescu din anul 2016 şi au împreună şi o fetiţă care a venit pe lume în februarie 2018. 

Foto: Facebook 

Modifică Setările