News

Ada Condeescu, prezentă la Gala Premiilor Academiei Europene de Film. Vezi ce ţinută a purtat!

de admin

Ada Condeescu, prezentă la Gala Premiilor Academiei Europene de Film. Vezi ce ţinută a purtat!

Actriţa româncă de 26 de ani cu un palmares cinematografic internaţional a fost invitată de Academia Europeana de Film să înmâneze alături de Barry Atsma premiul pentru “European Discovery Fipresci 2014” şi “Best Short 2014”. Cu această ocazie, Ada Condeescu l-a cunoscut pe regizorul Steve McQueen, dar şi pe actriţa Liv Ullmann.

Gala Premiilor Academiei Europene de Film a avut loc acum câteva zile la Riga, în Letonia. “Au fost 3 zile minunate. L-am cunoscut pe regizorul Steve McQueen şi a fost o bucurie imensă pentru mine. Liv Ullmann a fost şi ea invitată şi am fost fericită să-i pot spune cât de mulţi oameni au crescut în România cu filmele în care ea a jucat. Ziua de sâmbătă a fost un maraton, am repetat de dimineată şi până după amiază apoi ceremonia şi după, petrecerea”, povesteşte actriţa care a purtat la Gală şi pe covorul roşu al ceremoniei o ţinută apreciată, semnată de Maria Lucia Hohan.

Cea mai puternică emoţie pe care am simţit-o a fost înainte de a intra pe scenă. Aveam un ecran mare pe culoarul de intrare spre scena unde se derula totul live. A început clipul montat al filmelor nominalizate pe valsul lui Shostakovich no.2. Am închis ochii şi am simţit toată vibraţia sălii şi a muzicii. A fost cel mai frumos moment al acestor zile”, mărturiseşte Ada care a mai fost în lumina reflectoarelor celui mai important eveniment de film european ca protagonista a filmelor “Eu când vreau să fluier, fluier” şi “Loverboy” nominalizate la categoria “Cel mai bun film de debut” în 2010 şi 2011.

Modifică Setările