News

Ada Condeescu, prezentă la Gala Premiilor Academiei Europene de Film. Vezi ce ţinută a purtat!

de admin

Ada Condeescu, prezentă la Gala Premiilor Academiei Europene de Film. Vezi ce ţinută a purtat!

Actriţa româncă de 26 de ani cu un palmares cinematografic internaţional a fost invitată de Academia Europeana de Film să înmâneze alături de Barry Atsma premiul pentru “European Discovery Fipresci 2014” şi “Best Short 2014”. Cu această ocazie, Ada Condeescu l-a cunoscut pe regizorul Steve McQueen, dar şi pe actriţa Liv Ullmann.

Gala Premiilor Academiei Europene de Film a avut loc acum câteva zile la Riga, în Letonia. “Au fost 3 zile minunate. L-am cunoscut pe regizorul Steve McQueen şi a fost o bucurie imensă pentru mine. Liv Ullmann a fost şi ea invitată şi am fost fericită să-i pot spune cât de mulţi oameni au crescut în România cu filmele în care ea a jucat. Ziua de sâmbătă a fost un maraton, am repetat de dimineată şi până după amiază apoi ceremonia şi după, petrecerea”, povesteşte actriţa care a purtat la Gală şi pe covorul roşu al ceremoniei o ţinută apreciată, semnată de Maria Lucia Hohan.

Cea mai puternică emoţie pe care am simţit-o a fost înainte de a intra pe scenă. Aveam un ecran mare pe culoarul de intrare spre scena unde se derula totul live. A început clipul montat al filmelor nominalizate pe valsul lui Shostakovich no.2. Am închis ochii şi am simţit toată vibraţia sălii şi a muzicii. A fost cel mai frumos moment al acestor zile”, mărturiseşte Ada care a mai fost în lumina reflectoarelor celui mai important eveniment de film european ca protagonista a filmelor “Eu când vreau să fluier, fluier” şi “Loverboy” nominalizate la categoria “Cel mai bun film de debut” în 2010 şi 2011.

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Uite cât de sexy este noua iubită a lui Richard Gere!

La 65 de ani, Richard Gere reuşeşte încă să le fie pe plac multor tinerele. Unele, mai norocoase, chiar ajung să-i intre atât de bine pe sub pielea celebrului actor, încât reuşesc să apară la braţului lui la cele mai prestigioase evenimente.

News

Vedete care se pot mândri cu un abdomen plat!

Nu există femeie care să nu-şi dorească să aibă o siluetă perfectă şi un abdomen plat. Ei bien, în timp ce unele rămân la dorinţă, altele muncesc din greu în săli de fitness, şi nu numai, pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Miley Cyrus, îmbrăcată de gală şi cu păr la subraţ!

News

Miley Cyrus, îmbrăcată de gală şi cu păr la subraţ!

Îi place să şocheze şi face asta oriunde se poate, aşa că nici această ocazie nu a fost una ratată. Vorbim despre Miley Cyrus, bineînţeles, şi despre apariţia sa scandaloasă în cadrul galei amfAR 2015. Pop-starul a ţinut morţiş

News

Gisele Bunchen, cele mai frumoase apariţii!

La sfârşitul anilor 1990 era unul dintre primele manechine de origine braziliană care reuşeau să aibă succes la nivel internaţional. Din anul 2000 şi până în 2007, Gisele face parte din echipa îngerilor Victoria Secret şi ajunge cel mai bine plătit

News

Vedete autohtone prezente la premiera peliculei ”Cel Ales”

Aseară a avut loc premiera filmului ”Cel Ales”, eveniment care a strâns laolaltă vedetele din showbizul românesc. După cum era de aşteptat, acestea n-au ratat ocazia de a-şi etala ţinutele de gală şi de a străluci pe covorul roşu.

Gafe pe covorul roşu! Greşeli vestimentare de neuitat!

News

Gafe pe covorul roşu! Greşeli vestimentare de neuitat!

Momentul în care celebrităţile păşesc pe covorul roşu la vreun eveniment este ocazia ideală de a fi în centrul atenţiei şi de a-şi etala ţinutele spectaculoase. Din păcate, se întâmplă şi învers. De multe ori, celebrităţile

News

MTV Movie Awards 2015: Cele mai reuşite ţinute!

Gala din acest an al premiilor MTV Movie Awards a strâns pe covorul roşu cei mai în vogă artişti. Şi de această dată, vedetele au profitat de reflectoarele aţintite asupra lor pentru a-şi etala ţinutele spectaculoase.

News

Vedete care au avut relaţii cu bărbaţi mai tineri decât ele

În timp ce pentru unii acest lucru este încă un clişeu, pentru alţii este doar realitatea în care ei trăiesc fericiţi. Vedete ca Demi Moore, Jennfer Lopez şi Madonna au ”ajutat” ca termenul de cougar (femeie care are o relaţie sexuală

Iată cum arată la 17 ani fiica lui Steve Irwin, vânătorul de crocodili!

News

Iată cum arată la 17 ani fiica lui Steve Irwin, vânătorul de crocodili!

A crescut alături de tigri, crocodili sau şerpi, şi asta doar datorită faptului că tatăl său a fost Steve Irwin. Cu siguranţă vă amintiţi de micuţa Bindi, curajoasa blondină de doar câţiva anişori, care îşi urma tatăl peste tot.