News

Ada Condeescu, pe scena Galei Premiilor Academiei Europene de Film. Vezi cu ce ocazie!

de admin

Actriţa Ada Condeescu a fost invitată de Academia Europeană de Film să înmâneze un premiu la a 27-a ediţie a Galei Premiilor Europene de Film care va avea loc în Letonia, la Riga, în data de 13 decembrie.

Românca de 26 de ani care a jucat până acum roluri principale în şase filme româneşti şi internaţionale de lungmetraj va sta la gală printre personalităţi grandioase ale lumii cinematografiei mondiale precum Charlotte Gainsbourg, Lars Von Trier, Tom Hardy, Marion Cotillar sau Steve McQueen, regizorul care a luat Oscar pentru filmul “12 ani de sclavie” şi care anul acesta va fi acum recompensat de către Academia Europeana de Film cu Premiul “European Achievement in World Cinema”.

Ada Condeescu va înmâna premiul pentru cea mai bună imagine şi cel mai bun sunet şi îl va avea alături de ea pe scenă în acest demers pe actorul austriac Tobias Moretti, cel care a jucat rolul principal în The Dark Valley.Am fost foarte onorată de această invitaţie. Sunt emoţionată că voi fi împreună cu cei mai importanţi regizori ai momentului şi cu actori minunaţi. Va fi o adevarată bucurie să fiu pe aceeaşi scenă cu vârfurile cinematografiei europene şi să fiu în preajma oamenilor pe care îi ador şi care m-au inspirat ani la rând prin filmele lor”, a declarat cu entuziasm tânăra actriţa românca.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările