News

Adam Levine a făcut publică prima poză cu soţia sa însărcinată

Adam Levine a făcut publică prima poză cu soţia sa însărcinată

attends the 87th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 22, 2015 in Hollywood, California.

Adam Levine şi soţia sa, ”îngeraşul” Victoria`s Secret, au o relaţie foarte bine sudată, şi ne dăm seama că vestea că vor deveni părinţi îi face extrem de fericiţi. De altfel, ne închipuim că Adam va fi un tată foarte implicat în viaţa copilului său. Anul acesta, vor deveni părinţi pentru prima oară Nici bine nu au anunţat că vor deveni părinţi, că cei doi şi postează diferite mesaje pe reţelele de socializarea adresate copilului lor. Recent, cântăreţul a postat pe Instagram o primă fotografie cu burtica soţiei sale, Behati Prinsloo, cadru pe care orice paparazzo şi-ar fi dorit să-l surprindă.

În imagine, ”îngeraşul” apare în costum de baie, bucurându-se de soare, dezvăluind totodată faptul că burtica deja prinde contur.

adam-levine-behati-sarcina
Prima fotografie cu burtica modelului

”Cei doi fani Lakers, pe care îi ador”, este mesajul pe care viitorul tătic l-a scris în dreptul fotografiei cu soţia sa, care tocmai a intrat în al doilea trimestru de sarcină.”Este perfectă şi vă iubesc pe amândoi ca şi cuplu, şi ca şi familie, mai nou. Felicitări!”, scria un fan ca reacţie la postarea artistului.

bavete
bavete ”Maroon 5”

Şi acesta nu este primul post vizavi de bebeluşul său. Săptămânile trecute, Adam le-a arătat fanilor săi internauţi  c, pe piaţă, există bavete branduite cu ”Maroon 5”, în onoarea copilului său.

sursa foto: arhivă / Instagram

Modifică Setările