News

Adam Levine e din nou singur

Solistul trupei Maroon 5, Adam Levine, revine în atenţia domnişoarelor, în postură de burlac!

Cu toate că, la începutul acestui an, Adam a declarat că relaţia cu modelul rus Anne Vyalitsyna nu se va sfârşi prea curând, atunci când presa americană a preconizat o posibilă ruptură între cei doi, totuşi evenimentul nedorit s-a produs până la urmă.

Cântăreţul american s-a despărţit de modelul de origine rusă, după o relaţie de doi ani, fără să facă public motivul rupturii. La rândul ei, Anne a declarat pentru revista People că relaţia dintre ei este una de prietenie, chiar dacă povestea de dragoste a luat sfârşit: ”Eu şi Adam am decis să ne despărţim pe cale amiabilă. Încă ne iubim şi ne respectăm unul pe celălalt în calitate de prieteni. Îi doresc tot binele din lume".

Comentarii

Articole asemănătoare

Chris Brown, dezamăgit de poza Rihannei cu praful alb

News

Chris Brown, dezamăgit de poza Rihannei cu praful alb

În ciuda zvonurilor cum că el şi Rihanna s-ar întâlni din nou, se pare că, mai nou, Chris Brown regretă relaţia pe care a avut-o cândva cu vedeta mulatră.

News

Nicole Scherzinger, personaj negativ în „Man in Black 3“

Nicole Scherzinger trece de la imaginea divei provocatoare la cea de femeie dură, fiind complicea personajului negativ din „Man in Black 3“.

Gossip

Prinţesa Diana trebuia să joace în „Bodyguard 2“?

Se pare că una dintre ambiţiile Prinţesei Diana, pe care nu a mai ajuns să o vadă devenită realitate, a fost aceea de-a juca în filme.

Gossip

Prinţul Harry, cinstit cu palincă de prune

Venit în România de vineri, Prinţul Harry a gustat din bunătăţile tradiţionale româneşti. Prinţul cel roşcovan s-a întâlnit luni după-amiază cu primarul oraşului

News

Miranda Kerr, cea mai frumoasă din lume

Soţia lui Orlando Bloom, Miranda Kerr, a pozat pentru coperta revistei australiene Who, alături de fiul său, Flynn, în vârstă de un an.

Kate Hudson, superbă într-un pictorial pentru Ann Taylor

Fashion

Kate Hudson, superbă într-un pictorial pentru Ann Taylor

După cea de-a doua naştere, Kate Hudson arată fabulous, iar drept mărturie stă noul pictorial pentru colecţia de vară a designerul Ann Taylor.

Cele mai reuşite figuri de ceară

News

Cele mai reuşite figuri de ceară

N-ai şanse să vezi pe viu celebrităţile de la Hollywood? Există oricând metoda compensatorie: Muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds. Iată exponatele!

News

Katy Perry, într-o poză cu noul iubit pe Twitter

În ultima vreme, presa a speculat pe seama a tot felul de relaţii ce o implicau pe Katy Perry. Însă una pare a fi adevărată: Katy Perry se iubeşte cu

Drew Barrymore se mărită la vară

News

Drew Barrymore se mărită la vară

Deşi trecută prin două mariaje eşuate, Drew Barrymore se încumetă la o a treia. Actriţa americană şi iubitul său, Will Kopelman, se vor căsători în vara acestui