News

Adam Levine, gelos pe Gwen Stefani

Adam Levine, gelos pe Gwen Stefani

Adam Levine nu mai e no 1 la "The Voice"

Gelos pe succesul ei la "The Voice"? Ori pe noua ei iubire? Iată ce reacţii neaşteptate a avut Adam faţă de colega lui de juriu de la show-ul "The Voice"

Adam Levine nu mai e no 1 la "The Voice"
Adam Levine nu mai e no 1 la "The Voice"

La înregistrările show-ului "The Voice" tensiunile au început să fie din ce în ce mai mari. Iar asta de când Gwen Stefani şi-a anunţat divorţul de Gavin Rossdale. Şi mai mult, de când idila ei legată surprinzător de repede cu Blake Shelton, de asemenea membru al jurirlui emisiunii, a fost oficial recunoscută. Odată recunoscută povestea, Gwen şi Blake şi-au dat frâu liber flirturilor, glumelor şi chicotelilor chiar în timpul show-ului. "Gwen şi Blake sunt ca nişte adolescenţi şi nu se abţin de la gesturile de afecţiune", comentează un membru al echipei de filmare.

Blake Shelton şi Gwen Stefani
Blake Shelton şi Gwen Stefani

Nu spunem neapărat pentru că nu s-ar fi putut abţine. Este evident că se şi folosesc puţin de relaţia lor pentru o audienţă mai mare. Ba chiar producătorii i-au încurajat să facă asta... Dar oricare ar fi motivul, comportamentul celor doi nu-i pică deloc bine liderului trupei Maroon 5. "Adam e foarte supărat că nu mai este el centrul atenţiei acum şi că toţi ochii sunt pe noul cuplu! E obişnuit să aibă cei mai mulţi fani, să fie răsfăţat. Acum e ca un copil răsfăţat care nu mai primeşte exact ce doreşte", a declarat aceeaşi sursă. Schimbul de înţepături se pare că se face, însă, între cei doi bărbaţi. "În seara asta, echipa lui Gwen a bătut la fundul gol echipa lui Adam. E aşa de amuzant, mă bucur mult să-l văd pe Adam la pământ!", a spus Blake! Auch!

Foto: WENN, Instagram

Modifică Setările