News

Adam Levine înjură MTV-ul!

de admin

Liderul trupei Maroon 5, exclus anul acesta dintre nominalizările de la MTV Video Music Awards, s-a răzbunat pe Twitter. Adam a avut o izbucnire nervioasă la adresa postului muzical fără niciun fel de cenzură.

"Premiile VMA: O zi pe an când MTV se preface că încă-i pasă de muzică. Fuck you, VMA", a postat Adam pe contul său de Twitter. O jumătate de oră mai târziu, solistul aflat acum în topuri cu hitul "Moves like Jagger", a revenit pentru a sublinia că nu regretă mesajul. "Încă aştept să am momentul meu de regret adânc în stil Jerry Maguire. Nu se întâmplă. Pfiu!", a postat el. "Poate că sunt un cântăreţ pop. Dar din când în când, adolescentul rebel din mine scoate la suprafaţă nişte sinceritate brută. E un reflex", a adăugat Levine câteva ore mai târziu.

Foto: Northfoto

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Dezvăluirile fostului soţ al lui Mariah Carey

Memoriile lui Tommy Mottola scot la iveală versiunea lui despre cariera artistei şi mariajul lor, pe care aceasta l-a descris drept "un iad"

Reuniune "Beverly Hills, 90210"

News

Reuniune "Beverly Hills, 90210"

Cel puţin pe jumătate, fiindcă trei dintre cei mai importanţi actori ai celebrului serial s-au reîntâlnit ieri, la nişte filmări. Vezi aici cum arată acum Brandon, Kelly şi Dylan, împreună, la 40 de ani!

News

Da, au fost combinaţi!

Tinerii frumoşi din Cetatea Filmului sunt nestatornici prin contract. Acolo, iubirile trec aşa cum vin, astfel încât despre unii dintre aceşti foşti amorezi

News

Emma Watson: eşec dureros

Se vede treaba că frumuşica din seria Harry Potter nu poate face nicio vrajă când vine vorba de complicata lume a modei în care şi-a dorit atât de tare să reuşească.

News

Pe Robert Downey Jr. l-a luat gura pe dinainte!

Prezent aseară la show-ul lui Jay Leno, actorul a dezvăluit o informaţie care ar fi trebuit să rămână un secret între el şi soţia lui, Susan Levin

News

Johnny Depp, apărat de nişte brute

Este părerea unei femei de 52 de ani, în urma scandalului petrecut la un concert susţinut de Iggy Pop în Los Angeles

News

Cine sunt câştigătorii MTV EMA 2011?

Desfăşurată aseară, în Irlanda, la Belfast, gala MTV European Music Awards, prezentată de iubita lui Justin Bieber, Selena Gomez (foto), a oferit publicului surprize, dar a şi confirmat unele aşteptări

News

Halle Berry şi-a rupt piciorul

Filmările desfăşurate în Spania pentru cel mai recent film al mulatrei, Cloud Atlas, par a fi cu ghinion pentru actriţă, care a suferit un accident la picior chiar pe proprietatea unde este cazată.

News

Beyoncé a confirmat că e însărcinată!

După ce în ultimii ani s-a tot zvonit că artista e pe cale să-i ofere un moştenitor lui Jay-Z, Beyoncé şi-a încântat în sfârşit fanii aseară cu vestea că va fi mămică - pe care a împărtăşit-o lumii fără cuvinte. Vezi aici filmuleţul.