News

Adam Levine, prima poză alături de fetiţa lui

Adam Levine, prima poză alături de fetiţa lui

Behati Prinsloo, soţia lui Adam Levine, şi-a surprins fanii pe 17 iunie, de Ziua Tatălui. Modelul a postat pe Instagram o fotografie în care soţul ei o ţine în braţe pe cea de-a doua fetiţă a lor, Gio Grace. Adam Levine şi micuţa Gio Grace Fotografia postată de Behati Prinsloo este prima în care apare Gio Grace. „Copilul meu cel mare îl ţine în braţe pe cel de-al doilea copil al nostru. Fetele noastre sunt foarte norocoase că te au pe tine ca tată, iar eu sunt foarte norocoasă că eşti soţul meu, iubitul meu, prietenul meu... Te iubim! Viaţa e mai bună lângă tine“, a fost descrierea postării.

Behati Prinsloo a avut de asemenea şi un mesaj pentru tatăl ei: „Îţi mulţumesc, tată, că ai fost un exemplu pentru mine şi am văzut la tine cum trebuie să fie un soţ şi un tată adevărat. Felul în care te uiţi la mama este felul în care şi Adam mă priveşte pe mine. Îţi mulţumesc că eşti cel mai bun tată din lume“.

În luna mai, Adam Levine spunea în emisiunea lui Ellen DeGeneres că Behati Prinsloo este obsedată de Gio şi că primul lucru pe care îl face dimineaţa este să o strige pe micuţă şi să fugă imediat în camera ei. „Behati este foarte îndrăgostită de Gio. Mi se pare foarte drăguţ, pentru că soţia mea face multe lucruri trăznite, doar pentru a-i atrage atenţia micuţei. Este foarte distractiv. Să fii tată este cel mai minunat lucru de pe pământ“, a spus Adam Levine.

Modifică Setările