News

Adam Levine şi Behati Prinsloo vor fi părinţi pentru prima oară!

Adam Levine şi Behati Prinsloo vor fi părinţi pentru prima oară!

attends the 87th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 22, 2015 in Hollywood, California.

Felicitările merg către frumosul cuplu de vedete care aşteaptă, pare-se, primul lor copil împreună! Şi sunt “bucuroşi peste măsură”.

Modelul namibian Victoria’s Secret, în vârstă de numai 26 de ani, va fi mamă pentru prima oară, purtând un bebe conceput cu superbul solist de la Maroon 5, Adam Levine – care va învăţa să schimbe scutece destul de curând, spre deliciul fanelor sale. Sursele citate de Us Weekly şi Eonline povestesc că Behati ar fi în a treia-a patra lună de sarcină şi că soţiorul ei – da, cei doi sunt căsătoriţi şi fericiţi! – abia aşteaptă să fie tată.

Poza de pe Instagram
Poza de pe Instagram

Luni, chiar şi Adam Levine, în vârstă de 36 de ani, a şi postat pe Instagram o fotografie care a stârnit numeroase reacţii şi felicitări din partea fanilor emoţionaţi pentru viitorii părinţi din showbiz: una în care pe o frânghie de rufe sunt prinse babeţici personalizate şi colorate. “Da, vindem şi babeţici acum”, a glumit cântăreţul. Aşadar, la vară, îl vom vedea în rolul de părinte, iar pe model, radiind ca mamă!

Adam şi soţia sa, Behati Prinsloo, în septembrie, cu puţin timp înainte să se radă de tot
Adam şi soţia sa, Behati Prinsloo, în septembrie 2015

Behati şi Adam s-au căsătorit pe 19 iulie 2014, după doi ani de relaţie, la ceremonia lor din Floral Farms din Los Cabos, Mexic, participând 275 de invitaţi. Cuplul anunţase după nuntă că are de gând să devină o familie cât de curând: „Vreau să am 100 de copii. Vreau să am mai mulţi copii decât aş putea duce”, glumea cântăreţul.

Modifică Setările