News

Adam Levine, un nou look. Vă place?

de admin

Ok, la o asemenea schimbare bruscă de imagine nu ne-am fi aşteptat din partea solistului Maroon 5, care-şi consacrase lookul de bad boy iubit de toate femeile. Însă iată că fotografia postată de el: poate să fie doar o dovadă că e în stare de orice de dragul artei?


Adam Levine şi-a decolorat părul. Mai exact, iată-l transformat într-un blond platinat, pozându-se mândru alături de logodnica sa, Behati Prinsloo, imitând o privire de bărbat dur, îmbrăcat doar în maiou şi cu tatuajele sale la vedere. Însă schimbarea radicală de look poate fi, pentru artistul de 35 de ani, doar o necesitate pentru un posibil rol actoricesc. Nu de alta, dar comentariul selfie-ului făcut în oglindă, "Cursul de pregătire pentru apocalipsă e complet", poate sugera că se pregăteşte de o nouă provocare artistică.

Juratul de 35 de ani al emisiunii "The Voice" a apărut deja în serialul "American Horror Story", în 3 episoade din 2012, dar de asemenea, a avut un rol şi în filmul "Begin Again", în care a jucat şi cu Keira Knightley şi care abia a avut premiera la Tribeca Film Festival.

Recunoaştem, nu ne-am obişnuit cu un Adam Levine blond, dar probabil va fi doar un alt motiv pentru care sex-appealul lui va face iarăşi furori. Norocoasă este, însă, doar viitoarea lui soţie, modelul Behati Prinsloo.

Modifică Setările