News

Adam Levine, un nou look. Vă place?

de admin

Ok, la o asemenea schimbare bruscă de imagine nu ne-am fi aşteptat din partea solistului Maroon 5, care-şi consacrase lookul de bad boy iubit de toate femeile. Însă iată că fotografia postată de el: poate să fie doar o dovadă că e în stare de orice de dragul artei?


Adam Levine şi-a decolorat părul. Mai exact, iată-l transformat într-un blond platinat, pozându-se mândru alături de logodnica sa, Behati Prinsloo, imitând o privire de bărbat dur, îmbrăcat doar în maiou şi cu tatuajele sale la vedere. Însă schimbarea radicală de look poate fi, pentru artistul de 35 de ani, doar o necesitate pentru un posibil rol actoricesc. Nu de alta, dar comentariul selfie-ului făcut în oglindă, "Cursul de pregătire pentru apocalipsă e complet", poate sugera că se pregăteşte de o nouă provocare artistică.

Juratul de 35 de ani al emisiunii "The Voice" a apărut deja în serialul "American Horror Story", în 3 episoade din 2012, dar de asemenea, a avut un rol şi în filmul "Begin Again", în care a jucat şi cu Keira Knightley şi care abia a avut premiera la Tribeca Film Festival.

Recunoaştem, nu ne-am obişnuit cu un Adam Levine blond, dar probabil va fi doar un alt motiv pentru care sex-appealul lui va face iarăşi furori. Norocoasă este, însă, doar viitoarea lui soţie, modelul Behati Prinsloo.

Comentarii

Articole asemănătoare

Adam Levine a devenit tătic!

News

Adam Levine a devenit tătic!

FOTO Cei mai tatuaţi bărbaţi celebri de la Hollywood: sunt sexy sau nu?

News

FOTO Cei mai tatuaţi bărbaţi celebri de la Hollywood: sunt sexy sau nu?

Dintotdeauna, imaginea de bad boy râvnit de femei surprinde şi câteva tatuaje dubioase ori mistice la vedere. Dar când vorbim de staruri, se mai aplică această asociere? Sau, din contră, imaginea de tip tur devine una şi mai atrăgătoare şi cool? Pentru unii dintre următorii bărbaţi celebri, tatuajele au fost alese fie din plictiseală, fie din porniri adolescentine şi spontane, fie ca devotament, respect sau admiraţie pentru prezentul lor. În orice caz, aceştia au reuşit să atragă atenţia asupra lor şi să aibă mereu o aură de mister