News

Adam Levine: "Voi avea un copil până la primăvară!"

de admin

Celebrul solist al formaţiei Maroon 5 s-a căsătorit cu modelul Behati Prinsloo în luna iulie a anului trecut şi deja ne dă această veste? E Behati însărcinată sau Adam a luat-o pe urmele lui Jude Law?

Artistul în vârstă de 35 de ani a făcut această mărturisire în timpul unui interviu alături de colega sa de juriu de la "The Voice", Christina Aguilera. Iniţial, ne-am gândit că poate Adam a făcut o confesiune şocantă despre un copil din flori... Ori poate Behati cea trasă prin inel este însărcinată deja, dar fiind atât de slabă, a reuşit să ne păcălească?

Nici vorbă! Adam se referea abia la primăvara anului 2016... "Nu ştiu când, Christina! Ne gândim să se întâmple la anul. Să facem un copil până în primăvară!", a răspuns cântăreţul când Aguilera l-a chestionat despre planurile lui de tătic, având în vedere că ea are deja doi copii: pe Max, în vârstă de şapte ani, şi pe fiica Summer Rain de cinci luni.

Dar nu e vorba despre faptul că Adam încearcă să amâne cât mai mult momentul pentru că se teme de responsabilităţi. Din contră! Muzicianul a mărturisit că iubeşte la nebunie copiii."Mi-aş dori cam 17 copii cu Behati! Vi se pare rezonabil? Îmi plac mult copiii. Îmi place şi când îi văd aici, pe platoul de filmare...

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările