News

Adam Sandler, Al Pacino, Nicole Kidman şi Nicolas Cage, cu şanse mari la Zmeura de Aur

Probabil că zilele acestea Adam Sandler caută o gaură în care să se ascundă de ruşine. Căci starul a stabilit sâmbătă un record nedorit de nimeni: cel mai mare număr de nominalizări la Zmeura de Aur, trofeul care "recompensează" cele mai proaste filme şi performanţe actoriceşti.

Astfel, Adam Sandler a obţinut 11 nominalizări la premiile Zmeura de Aur, printre care cele la categoriile "cel mai prost actor", "cel mai prost scenariu" şi "cel mai prost film", pentru lungmetrajul "Jack şi Jill/ Jack and Jill". În acest film, Sandler joacă rolul lui Jack, dar şi pe cel al surorii gemene a acestuia, Jill.

Surprinzătoare a fost însă nominalizarea lui Al Pacino la un astfel de premiu, pentru apariţia sa specială în filmul "Jack şi Jill". Nicole Kidman este, de asemenea, nominalizată la categoria cea mai proastă actriţă, pentru interpretarea din "Just Go With It", iar Nicolas Cage a primit trei nominalizări la categoria "cel mai prost actor", pentru filmele "Trespass", "Anotimpul vrăjitoarei/ Season of the Witch" şi "Iadul se dezlănţuie 3D/ Drive Angry 3-D".

Primul film al părţii finale din saga "Amurg" a primit opt nominalizări, printre care cele pentru cel mai prost lungmetraj şi cei mai proşti actori în rol principal (Taylor Lautner şi Kristen Stewart). Câştigătorii premiilor vor fi anunţaţi pe 1 aprilie, de Ziua Păcălelilor. Data ceremoniei s-a schimbat faţă de anii anteriori, când premiile erau acordate cu o zi înainte de Oscaruri.

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Zmeura de Aur – Care sunt cei mai slabi actori şi cele mai proaste producţii din 2015

Celor mai buni actori le-au „făcut concurenţă“ cei mai slabi actori, care „s-au bătut“ pentru trofeul Zmeura de Aur, acordat celor mai neinspirate producţii de la Hollywood. Numai că nimeni nu s-a grăbit să-l ridice.

Cine e noua imagine a parfumului Chanel No. 5?

Beauty

Cine e noua imagine a parfumului Chanel No. 5?

E de origine braziliană şi e cel mai bine plătit manechin din lume. De-acum, ea se înscrie şi pe lista femeilor celebre care au promovat celebrul parfum al Casei Chanel, printre care Marilyn Monroe şi Catherine Deneuve.

Meryl Streep, în pragul divorţului?

Gossip

Meryl Streep, în pragul divorţului?

O aventură din tinereţe a actriţei americane cu actorul Jack Nicholson a reaprins un scandal mai vechi între aceasta şi soţul ei, Don Gummer. Iar conflictul dintre ei pare de nerezolvat.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO & VIDEO Marilyn Monroe, într-o nouă reclamă pentru Chanel no. 5

News

FOTO & VIDEO Marilyn Monroe, într-o nouă reclamă pentru Chanel no. 5

După Brad Pitt, Nicole Kidman şi Audrey Tautou, cea mai celebră blondă va deveni imaginea celui mai celebru parfum din lume. Cum este posibil, la 51 de la dispariţia sa?

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

News

Cele mai frumoase ţinute de la OK! Oscar Party

Aseară, toată strălucirea showbizului autohton s-a strâns la Loft Lounge, la petrecerea anuală a revistei noastre, OK! Oscar Party. Nume mari din peisajul monden românesc au sărbătorit în avans mult aşteptata gală a premiilor Oscar, chiar în prezenţa unor vedete de la Hollywood

News

Şi ei au suferit din cauza divorţului

Chiar şi-n lumea strălucitoare a vedetelor, despărţirea lasă urme întunecate. Rănile sunt nevăzute, dar durerea aproape palpabilă

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

News

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

De la căsătoria prinţului moştenitor al Luxemburgului, Guillaume, cu contesa belgiană Stéphanie de Lannoy nu puteau lipsi membri familiei regale din România