News

Adam Sandler, Al Pacino, Nicole Kidman şi Nicolas Cage, cu şanse mari la Zmeura de Aur

Probabil că zilele acestea Adam Sandler caută o gaură în care să se ascundă de ruşine. Căci starul a stabilit sâmbătă un record nedorit de nimeni: cel mai mare număr de nominalizări la Zmeura de Aur, trofeul care "recompensează" cele mai proaste filme şi performanţe actoriceşti.

Astfel, Adam Sandler a obţinut 11 nominalizări la premiile Zmeura de Aur, printre care cele la categoriile "cel mai prost actor", "cel mai prost scenariu" şi "cel mai prost film", pentru lungmetrajul "Jack şi Jill/ Jack and Jill". În acest film, Sandler joacă rolul lui Jack, dar şi pe cel al surorii gemene a acestuia, Jill.

Surprinzătoare a fost însă nominalizarea lui Al Pacino la un astfel de premiu, pentru apariţia sa specială în filmul "Jack şi Jill". Nicole Kidman este, de asemenea, nominalizată la categoria cea mai proastă actriţă, pentru interpretarea din "Just Go With It", iar Nicolas Cage a primit trei nominalizări la categoria "cel mai prost actor", pentru filmele "Trespass", "Anotimpul vrăjitoarei/ Season of the Witch" şi "Iadul se dezlănţuie 3D/ Drive Angry 3-D".

Primul film al părţii finale din saga "Amurg" a primit opt nominalizări, printre care cele pentru cel mai prost lungmetraj şi cei mai proşti actori în rol principal (Taylor Lautner şi Kristen Stewart). Câştigătorii premiilor vor fi anunţaţi pe 1 aprilie, de Ziua Păcălelilor. Data ceremoniei s-a schimbat faţă de anii anteriori, când premiile erau acordate cu o zi înainte de Oscaruri.

Modifică Setările