WP no category

Adam Sandler le-a oferit colegilor de filmare câte un Maserati

Actorul a fost foarte generos cu colegii săi de platou din „Grown Ups“, cărora le-a oferit câte un automobil de lux la sfârşitul filmărilor, în semn de mulţumire că au acceptat să joace alături de el în această peliculă.

„Ieri, când am ieşit din casă, am văzut un Maserati nou-nouţ parcat în faţa casei mele. Mă simt de parcă aş fi amanta lui Adam Sandler“, a declarat Chris Rock, vădit impresionat de gestul lui Sandler.

Pe lângă Chris Rock, şi David Spade, Rob Schneider şi Kevin James, care apar alături de Adam Sandler în comedia „Grown Ups“, au primit fiecare de la protagonist câte un Maserati în valoare de 208.000 de dolari. Un cadou inedit şi deloc ieftin, dar care nu l-a păgubit prea mult pe actorul a cărui avere este estimată la peste 160 de milioane de dolari.

Şi asta pentru că Adam Sandler deţine o companie de producţie cinematografică (Happy Madison) şi scrie uneori scenariile filmelor în care joacă, în ciuda faptului că, recent, el a ocupat poziţia a noua în topul actorilor cel mai puţin profitabili de la Hollywood.


Foto: Northfoto

Modifică Setările