News

Adam Sandler, un tătic implicat! Iată cum arată familia actorului!

de admin

Adam Sandler, un tătic implicat! Iată cum arată familia actorului!

Nu e uşor să fii tată! Trebuie să ai nervi de oţel, să fii înţelegător şi, mai ales, să ştii cum să faci ca lucrurile serioase să pară distractive pentru copii tăi. Ei bine, Adam Sandler pare că stăpâneşte toate aceste cunoştinţe, căci fiicele sale sunt topite după tatăl lor. Şi viceversa, bineînţeles.

Pentru Adam Sandler cea mai frumoasă slujbă e cea de tată. Sau cel puţin asta dă de înţeles. Actorul se dă peste cap pentru a fi un tată model şi pentru a le intra în graţii celor două fiice ale sale. Şi pare că reuşeşte. Zilele trecute, Adam a fost fotografiat în timp ce-şi învăţa fetele să joace baseball, să meargă pe bicicletă şi chiar să facă surf!

Iar asta nu e tot. Actorul este convins că fiicele sale sunt la vârsta perfectă pentru a le inspira fetelor simţul răspunderii, aşa că le-a montat un stand pentru a vinde limonadă, chiar în faţa casei lor din Malibu.

Şi culmea este că pentru toate acestea, Adam nu a avut nevoie deloc de ajutorul soţiei sale, Jackie, femeia cu care are o căsnicie fericită de mai bine de 12 ani. Aşa da, tătic!

Sursă foto: Hepta

Modifică Setările